Deja-vu story…
24/01/09
Καλησπέρα παιδία… Το πρώτο μου ποστάρισα στο φόρουμ… Πρέπει να γράψω αρκετά νομίζω.
Εδώ και καιρό θέλω να γράψω κάποια πράγματα για μένα και γιατί είμαι τόσο σεξομανης από μικρός… Μου είχε δόση ο πατέρας μου να διαβάσω ένα μυθιστόρημα, όταν ήμουνα πολύ μικρός και είχε μερικές πολύ ρεαλιστικές ερωτικές περιγραφές… Θυμάμαι περίπου μια από αυτές, όμως κάποια στιγμή θα αχώ να το βρω ακριβώς. Η φαντασία μου άρχισε να οργιάζει από τότε, μιλάμε από το δημοτικό, και πείραζα γενικά κοπέλες…
Πείραζα και μου άρεσε να παίζω μαζί τους, αν και το πρώτο φιλί το έδωσα στα 17. Ήμουνα λίγο ντροπαλός να κάνω το πρώτο βήμα. Δεν είχα κάποιον μεγαλύτερο να μου πει «είναι καλό να είσαι ο άντρας και να λες σε μια κοπέλα ότι την θέλεις…»
Έκανα παρέα με κοπέλες και τα πήγαινα πολύ καλά… Βασικά δεν περνάω καλά αν δεν υπάρχουν και κοπέλες στην παρέα… Έχουνε παίχτη διάφορα σκηνικά, όμως πολύ καλά πέρασα όταν είχα γνωρίσει κάποια, ιδιαίτερα κοινωνικοί και με πολύ χιούμορ. Ήτανε τέλεια κοπέλα για παρέα… Εμφανισιακα δεν ήτανε μούνταρα αλλά ούτε και μπάζω… Μέτρια πράγματα, απλά δεν ήθελα να την έχω γκόμενα μου. Υπήρχε μια περίεργη χημεία… Περνάγαμε καλά, γούσταρα να την πηδήξω, μου άρεσε να την κυκλοφορώ ως φίλη αλλά όχι ως γκόμενα μου… Όταν ξέρεις μια τέτοια κοπέλα είναι φυσικό να γνωρίζεις παρά πολλές άλλες κοπέλες… Μια περίοδο είχα πηδήξει 3 από τις 4 φίλες τις…
Κάποια στιγμή τελικά έφυγα από το νησί και γύρισα Γιάννενα… Έπρεπε να δικτυωθώ και εδώ, γιατί μόλις είχα γυρίσει από φαντάρος και ήμουνα σε ‘γνωστά μέρη με άγνωστα άτομα’…
Πιάνω δουλεία, γνωρίζω παιδία ξεκινάω να βγαίνω… Γνωρίζω κοπέλες, με τον παραδοσιακό τρόπο… Όμως δεν κολλάω εύκολα με κάποιον… Πρέπει να έχουμε κάτι κοινό… Να έχουμε κάποιες αντιλήψεις ίδιες και ίσως παρόμοιους στόχους… Σιχαίνομαι να μιλάω για ποδόσφαιρο και για στοίχημα, αν και είχα ασχοληθεί κάποια στιγμή με το πρώτο, μου την δίνουνε τα ανόητα μεθύσια και οι πολύ μεγάλες κουβέντες για κούρες και αυτοκίνητα… Μεγάλες και σε διάρκεια και σε αυτά που ακούω… Στο γκαράζ του σπιτιού μου έχω έναν πύραυλο, όμως θέλω να δοκιμάζω τα όρια του σε πιστά ή στην Εγνατία… Αν έχει όρια…
Στάθηκα τυχερός και γνωρίζω μια παρόμοια κοπέλα, όπως δηλαδή περιέγραψα παραπάνω… Γίνονται διάφορα σκηνικά, όμως δεν μου αρέσει ο κώλος της και δεν μπορώ να τα φτιάξω με κοπέλα που έχει μεγαλύτερο κολλώ από μένα… Αρχίζω να γνωρίζω διάφορες φίλες της, γνωρίζω άτομα και από την δουλεία, δικτυώνομαι ξανά στην πόλη μου… Το καλοκαίρι (2008) μέχρι τον Οκτώβρη περίπου κάνω φάσεις με διαφορετική γκόμενα κάθε δυο βδομάδες… Δεν κρατάνε πολύ οι φάσεις γιατί ή δεν εμένα εγώ ευχαριστημένος από την κοπέλα ή δεν χειριζόμουνα καλά κάποια κατάσταση και στράβωνε το πράγμα… Η γραμμή της καρδιάς, στο χέρι μου φτάνει στο κάτω άκρο του αντίχειρα… Είναι δύσκολο να τα βρεις όλα τέλεια όμως…
Από όλες αυτές της κοπέλες που γνώρισα μέσο της φίλης μου, την ζωή μου την άλλαξε ένα παιδί… Όχι δεν είμαι gay και δεν έχω τέτοιες τάσεις! Ο ποτεξαναεκει. Ξεκίνησε να μιλάει για πέσιμο και τα σχετικά μια φορά που είχαμε βγει έξω. Ότι και να μου πει κάποιος που τον γνωρίζω για πρώτη φορά θα τον ακούσω με ενδιαφέρον μέχρι να καταλάβω τι άνθρωπος είναι. Μέχρι να μαζέψω αρκετές πληροφορίες ώστε να τον εντάξω σε μια κατηγόρια… Φίλος… Αδιάφορος… Απλά βλάκας…. Ο ποτεξαναεκει είχε πολύ ωραίες απόψεις για το θέμα ‘πέσιμο’ και του άρεσε που δεν χλεύαζα αυτά που άκουγα αν και είχα περισσότερες εμπειρίες από αυτόν. Με έβαλε στο παιχνίδι και μου είπε για το βιβλίο. Ένα όπλο! Για διάφορες τεχνικές…
Διάβασα το the game και με εντυπωσίασε… Ήτανε πιο καλό, από τον τρόπο που το περιέγραφε ο φίλος ! Συμφώνησα και συμφωνώ πως είναι ένα βιβλίο που αλλάζει ζωές… Αλλάζει ιδέες και τον τρόπο σκέψης, πάνω σε πολλά πράγματα… Πράγματα που υπήρχαν πάντα αλλά δεν μπορούν να δούλε όλοι οι άνθρωποι καθαρά… Του εμποδίζουν τα ‘φίλτρα τους’…
Από μικρός όταν κάτι μου άρεσε παρά πολύ ενθουσιαζόμουνα εύκολα και ήθελα να το κατακτήσω… Να το μάθω… Όσο πιο πολύπλοκο ήτανε τόσο πιο πολύ παθιαζόμουνα… Η μητέρα μου με έμαθε σκάκι… Μετά από λίγο καιρό δεν με έπαιζε ούτε αυτή ούτε τα αδέρφια μου… Είχα τόσο πάθος να μάθω, να παίξω και να κερδίσω… Όταν πήγαμε σε έναν θειο μου και μου έδειξε μια σκακιέρα που μπορεί να παίζεις μαζί της, ξετρελάθηκα! Ήθελα να πάρω κι εγώ και να παίζω συνεχεία! Έπρηξα τους γονείς μου για αρκετό καιρό, αλλά τελικά μου πήρανε ένα άθλιο μικρό σκάκι τσέπης. Τι να το κανείς; Αυτό δεν έπαιζε μόνο του… Ζωγράφισα τελικά τα λευκά κουτάκια και το έχω κάπου πεταμένο μαζί με τα αλλά άχρηστα παιχνίδια μου. Με το που πήγα στο νησί βρήκα έναν σκακιστικό σύλλογο και παθιάστηκα. Πήγαινα κάθε μέρα. Έχανα σχεδόν απ όλους μέχρι που γνώρισα ένα παιδί. Τον Νικόλα. Με έμαθε στρατηγικές, μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης, με έμαθε τακτικές… Είχα πραγματικά πάση με τα μούτρα! Πηγαίναμε για καφέ και μου μιλούσε ακατάπαυστα για 4-5 ώρες… Είχε διαβάσει και αυτός άπειρα πράγματα και ήτανε πολύ χαρούμενος που είχε έναν μαθητή να τα λέει! Είχα εξαφανιστεί για λίγο καιρό από τον σκακιστικό σύλλογο αλλά όταν γύρισα πολύ δύσκολα με κέρδιζε κάποιος…
Όταν έχεις μαζέψει παρά πολλές πληροφορίες θέλεις κάπου να τα πεις. Να τα γράψεις σε ένα βιβλίο. Η δημοσιότητα δίνη δύναμη να συνεχίσεις αυτό που κανείς. Παίρνεις την επιβεβαίωση ότι αυτό που κανείς είναι καλό! Το σχολείο το έχω ακούσει για το σκάκι αλλά πρέπει να ίσιοι παντού… Ακόμη και στο πέσιμο. Γι αυτό είναι μερικά άτομα που ποστάρουνε σαν τρελοί… Γράφω ένα βιβλίο για σκάκι και ξέρω που δεν θα το αφιερώσω…
Ο NLP με βοήθησε, όσο καιρό ασχολούμαι τώρα, και με το πέσιμο αλλά και να κατανοήσω πως πρέπει να διδάσκω σκάκι στα παιδία… Ότι και αν κάνω θέλω να βρω πολλούς λόγους για να το κάνω και να με βοηθάει και σε αλλά θέματα… Ασχολούμαι με την βελτίωση γενικά και με την αυτοβελτιωση σε όλα τα θέματα…
Το πρόβλημα με τις σχέσεις μου είναι πως δεν έπαιρνα πάντα όσο σεξ ήθελα… Και ούτε είχα πάντα μια αβάντσα αν κάτι στράβωνε με την βασική γκόμενα… Δεν είναι το θέμα της καβανζας αλλά το να νοιώθεις σίγουρος πως μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή…Τώρα έχω την Βάσω και πιστεύω πως θα τα πάμε παραπάνω από καλά… Είναι ευκαιρία τώρα για παιχνίδι… Βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά και έχεις πάντα κάπου να γυρίσεις… Η Ντορετα είναι πολύ καυτή ρε γαμώτο…
Φίλια σε όλους τους αδερφούς και καλώς σας βρήκα!
Υ.Γ. έχω ποστάρει τα πεσίματα μου σε αλλά site. Να τα ξαναποσταρω κι εδώ ή θα γίνω κουραστικός;
🙂