Γεια σου κι από ’μενα Κώστα.
Symor2008 wrote Δεν μας είπες ποσο χρονών εισαι όμως.
Είμαι στην ηλικία του Seduction333 (που ελπίζω να συμμετέχει ακόμα στο site)
Symor2008 wrote Οπως και επισης το πως τα πηγαίνεις με αυτο το θέμα σε αυτη τη φαση που είσαι τώρα.
Στην παρούσα φάση, μπορώ να πω πως απολαμβάνω να χρησιμοποιώ εργαλεία και γνώσεις που μου έχει δώσει η PU κοινότητα. Αν και τα χρησιμοποιώ μέσα στον κοινωνικό μου κύκλο όπου έτσι κι αλλιώς έχω σχετικά μεγάλη αποδοχή, πλέον μπορώ συνειδητά να κατευθύνω την κουβέντα προς την κατεύθυνση που θέλω και μπορώ με επιτυχία να διαβάσω τη γλώσσα του σώματος. Χρησιμοποιώ ως μπούσουλα το Magic Bullets που θεωρώ το πιο καλά δομημένο βιβλίο που έχει γραφτεί και θεωρώ πως ο διαχωρισμός που κάνει ο Savoy στις φάσεις του Seduction είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτιμήσει κανείς και να προχωρήσει ανάλογα, οποιαδήποτε κατάσταση.
fantazypua wroteΥπάρχουν βιβλία ή βίντεο που σου λένε ότι είσαι μια χαρά και δυο τρομάρες, νιώθεις πολύ χαλαρός και μια ωραία πρωία τρως μια χυλόπιτα ή κάνα άκυρο και το σκέφτεσαι κάτι εβδομάδες μετά. Το έπαθα.
Η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από τις επιτυχίες. Οπότε και χαμηλά και να πέσετε ή και να πέσω τι με νοιάζει; Τουλάχιστον θα έχω δει πως είναι και εκεί κάτω.
Πέρασα από τη φάση που περνάνε σχεδόν όλοι οι νέοι -και είναι και καλό θέμα προς συζήτηση, αν δεν έχει ήδη συζητηθεί-, κάτα την οποία ακολουθείς τυφλά και κατά γράμμα κανόνες που διαβάζεις (τύπου : ποτέ μην κερνάς στο πρώτο ραντεβού ή ποτέ μη την πας σπίτι της ή κάνε της Neg), χωρίς να συνεκτιμάς την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι ή την κοπέλα που έχεις απέναντί σου ή την ικανότητά σου να αποδόσεις αυτούς τους κανόνες/ρουτίνες με τη σωστή διάθεση, τονικότητα στη φωνή, γλώσσα του σώματος .
Έτσι, πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να εμφανιστεί από τη μια στιγμή στην άλλη ως αλαζόνας ή εγωιστής (με την πολύ κακή έννοια όμως), χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να ανταποκρίνεται στον πραγματικό του εαυτό.
Ευτυχώς, προσωπικά το πήρα χαμπάρι πάρα πολύ γρήγορα, έχω ακούσει όμως για ανθρώπους που μεταμορφώνονται σε “τέρατα” αλαζονείας με τα αντίστοιχα αποτελέσματα.