aZeR Γεια σας με λενε αντωνη η αληθεια ειναι οτι δεν με βολευει να γραφω ελλινικα αλλα μ’αρεσει το site και 8α το καταπιο 😛 εχς να κανς μια καταγγελεια ομως ο γιαννης (αστεγος) ειναι spammer 🙂 οπωσ καταλαβατε μενω και εγω στιν ροδο παρολο που ειμαι απο αθηνα ειμαι 18 χρωνων και διανιω τον 13ο χρονο στα σχολεια :S θελω να σπουδασω γραφιστικη αλλα θα δουμε χεχε αυτα καλως σας βρηκα
Shooter Καλώς τον να !!! Γραφιστική ήθελα και εγώ αλλά δεν τα κατάφερα… Έτσι αποφάσισα να μάθω ΜΟΝΟΣ μου το photoshop και web design !! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ και τέλειος, ούτε και ξέρω πάρα πολλά, αλλά, μου αρέσει πάρα πολύ να ασχολούμαι με όλα αυτά !!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να πάνε όλα καλά !!! ^^
SaTsO καλησπερα και απο μενα ειμαι ο κωστας απο θεσσαλονικη αλλα ζω εδω και εναμισι χρονο στη γερμανια.το ιουνιο φευγω παλι οριστικα απο δω*νυρεμβεργη] φετος ειμαι τριτη λυκειου και μαλλον θα δωσω για ιατρικη..αντε βρε η ιστοσελιδα θα χει εναν αφροδισιολογο.χαχαχαχ το ιουνιο επισησ γινομαι 18……..κατι τελευταιο ο σουτερ και η παρεα του ειναι οι συντονιστες δημιουργοι κτλ τησ ιστοσελιδας_?γιατι ομολογω ειμια λιγο μπερδεμενος
Shooter Καλωσόρισες και καλές επιτυχίες να έχεις… ^^ Groups: Administrators: Shooter, giorgiomyr, Dionyshs Moderators: adekastos_mparas, L
Shooter … Είμαστε φοιτητές, και την ιστοσελίδα την φτιάξαμε με τα “χεράκια μας” … (να ναι καλά το Photoshop και το Dremweaver 8) 8) ) ^^ Αλήθεια , πως σου φαίνεται ? Οποιαδήποτε σχόλια ή παρατηρήσεις είναι δεκτά !!!
SaTsO ειναι παρα παρα παρα πολυ τελειο.πραγματικα πολυ εξυπνο!! και ευρηματικο. πιστεψε με θα δωσει απαντησεις σε πολλους που εχουν μεινει με την απορια,,,,,,,,,,,ευγε.. 😃
jackass Γεια σας και απο μενα… Καταρχην συγχαρητηρια για το site…Ειναι φοβερο και απ’οσο εχω δει μεχρι τωρα πολυ εξυπηρετικο οσο αναφορα της γυναικες…. Με λενε Μιχαλη,ειμαι 17 χρονων. Κυριες ασχολιες μου ειναι το ποδοσφαιρο (το λατρευω), η μουσικη, οι βολτες, οι ΦΑΡΣΕΣ,οι γυναικες και αλλα…. καλη σας μερα και καλη μας επιτυχια με τις γυναικες… 8)
Brio επίσημα σας καλοσορίζω και από την πλευρά μου jackass και satso…ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια…
Mafia-2 Καλησπέρα παίδες… Είμαι ο Λουκάς, 19 και κάτι απο Κολωνό… Συγχαρητήρια σια το site σας. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω πως θα γίνουν συζητήσεις με χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις. Καλός σας βρήκα λοιπόν. 😃