καλησπερα παιδες!
Με λενε Δημητρη, ειμαι 18 χρονων και η καταγωγη μου ειναι απο τρικαλα αν κ διαμενω στην Κερκυρα.
Οσον αναφορα εμενα ειμαι ψιλο natural φαση! αν κ σχετικα ανυπομονος, δεν μπορω να καθομαι κ να παρακαλαω μια γκομενα για να μου κατσει.
Οι σχεσεις με το αλλο φυλο ειναι αρκετα καλες, εχω αρκετες επιτυχιες κ χωρις να το ξερα χρησιοποιουσα καποιες τεχνικες απο PU. Βεβαια εκανα κ αρκετα τραγικα λαθη που τωρα τα μετανιωνω. ΟΙ συνολικες σχεσεις μου ειναι 2(σοβαρες). εχω ολοκληρωσει με 4 κοπελες! Σε αγνωστες μιλαω δεν εχω κανενα προβλημα ουτε πολυ AA απλα μερικες φορες το καιω λογο το οτι δεν ηξερα πολλες ρουτινες κ δεν εκανα καλο stukarisma.
το game μου ειναι αρχαριο ακομα κ θελω να βελτιωθω οσο μπορω μεσα απο το φορουμ! θελω να ασχοληθω περισσοτερο με natural game κ direct αν κ απο οτι ακουω ειναι πιο δυσκολο αλλα μαρεσουν οι δοκιμασιες 😉 μπηκα στην ολη φαση οταν μου εκαναν δωρο το the game.. περασαν περιπου 2 μηνες απο τοτε, συστηματικο sarging κανω εδω και 2-3 βδομαδες, περιπου 4-5 ανοιγματα οδηγηθηκαν σε day2 κ κανενα σε lay :roll:
απο την στιγμη που εμαθα για την ολη φαση ενθουσιαστικα κ γουσταρα να ασχοληθω, ο κολλητος μου (putra) που με εβαλε σε ολο αυτο εχει αλλαξει προς το καλυτερο σαν πρωσπικοτητα κ σαν ανθρωπος.. κ ειναι κατι που θελω να πετυχω κ εγω εκτος απο το να γινω γυναικοκατακτητης! 😉
το σαιτ οπως ειπα μου το συστησε ο φιλος μου putra.
ευχαριστω εκ τον προτερον 🙂
ΥΓ: thnx shooter για την εγγραφη