Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Μένω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Παλλήνη. Είμαι 21 ετών. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μου είναι ήσυχος, κλειστός χαρακτήρας, επίμονος, ανυπόμονος και ρεαλιστής. Στις σχέσεις μου με το άλλο φύλο τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά…Δεν έχω κάνει καμία σχέση στη ζωή μου, μέχρι στιγμής. Αυτό συνεπάγεται οτι δεν έχω προχωρήσει και με κάποια κοπέλα, ούτε έχω πάει. Όμως, είχα προσπαθήσει να κάνω σχέση 2 φορές, με 2 συμφοιτήτριές μου, χωρίς αποτέλεσμα βέβαια, καθώς ο χειρισμός μου ήταν τραγικός. Σε γυναίκες που δεν ξέρω έχω μιλήσει ελάχιστες φορές, ενδεχομένως και τυχαία ή συγκυριακά. Το επίπεδο Game που έχω είναι αρχάριο, αλλά ασχολούμαι με αυτό συνολικά ένα χρόνο. Δεν έχω κάνει κανένα άνοιγμα-κλείσιμο μέχρι στιγμής, ούτε έχω sargarei. Οι εντυπώσεις μου από το Game και το pickup είναι πολύ καλές, ειδίκα ο τρόπος που εξηγεί και αναλύει τη γυναικεία συμπεριφόρα, οι συμβουλές που περιέχει, η λογική που κρύβεται πίσω από κάθε του στοιχείο. Έχω διαβάσει και διαβάζω βιβλία και άρθρα που αφορούν αυτά τα δύο και μπορώ να πω πως είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και με βοηθούν να κατανοήσω πως πραγματικά είναι διαμορφωμένες οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα. Ο στόχος μου είναι να αλλάξω σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό μου, να αλλάξω απόψεις και ιδεολογίες που με κρατούν πίσω. Ακόμα, θέλω να μπορέσω να βελτιώθω, να σταματήσω επιτέλους να είμαι ο τύπος που βρίσκεται σε μια παρέα, παραμένει αδιάφορος στις γυναίκες και μετά από 5 δευτερόλεπτα τον ξεχνούν. Επίσης, θέλω να έρθω σε επαφή με το αντίθετο φύλο και να καταφέρω να κάνω σχέση/σχέσεις. Με το pickup αποφάσισα να ασχοληθώ επειδή θεώρησα πως είναι ο μοναδικός τρόπος να τα πετύχω όλα αυτά. Το site το βρήκα έπειτα από προτροπή ενός φίλου μου, ο οποίος χάρη στο δυνατό χαρακτήρα του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του Game, άλλαξε ριζικά τη ζωή του. Νομίζω πως αυτά είναι όλα.
Σας χαιρετώ και πάλι,
Ezio