Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, είμαι από τον Πειραιά και είμαι 25 χρονών. Κύριο στοιχείο του χαρακτήρα μου (επηρεασμένος και από την εξεταστική μου αυτόν τον καιρό) είναι η αναλυτική σκέψη μου, πράγμα και καλό και κακό. Έχω μαθηματικό μυαλό με αρκετές γνώσεις πάνω στην ψυχολογία (δεν σπουδάζω αυτό).
Σχετικά με τις εμπειρίες μου με τις γυναίκες, για την ηλικία μου είμαι κάπου στη μέση. Ούτε λίγα ούτε πολλά και τρελά πράγματα.
Σχετικά με το game και όλα τα σχετικά, να πω την αλήθεια, μου άρεσε να διαβάζω διάφορα αρθράκια και ενότητες με αντικείμενο τις σχέσεις αντρών, γυναικών. Όμως την ενότητα game καθ εαυτού την ανακάλυψα το καλοκαίρι βρίσκοντας το βιβλίο και αργότερα μερικά χρήσιμα links.
Το syte κάπως έτσι το βρήκα, από μόνος μου, ψάχνοντας στο internet αφού είχα διαβάσει το βιβλίο. Μου κέντρισε κάπως το ενδιαφέρον με το κλείδωμα των εγγραφών καθώς και με τα αρθράκια του.
Πάνω στην πράξη, είμαι από τους τύπους που δεν κάνω sarging παρά μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, πράγμα το οποίο σε μεγάλο μέρος θέλω να αλλάξω.
Στόχοι; Να μάθω μερικά χρήσιμα πράγματα που μπορεί να γράφονται στο syte, να επικοινωνήσω με όσους μου κάνουν και τους κάνω και να αρχίζω να νιώθω ενεργητικός σε κάτι (sarging και σαγήνεια) που είμαι παθητικός.
Απλά. 😃