Γεια σας παιδια! Ειμαι 19 χρονών και μένω στην Αθήνα και είμαι φοιτητής. Θα με χαρακτήριζα πεισματάρη και λίγο τελειομανή.
Όσον αφορά τις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο , στο σχολείο είμουν ανασφαλής και όπως καταλαβαίνετε δεν είχα καθόλου επιτυχία. Αφού αποφάσισα να βελτιωθώ σαυτό το θέμα, είχα μερικές επιτυχίες και έγινα κάπως πιο άνετος. Έκανα μια σχέση 9 μήνες και έμαθα ακόμη περισσότερα για τον εαυτό μου και τις γυναίκες. Πάντως άγνωστες πλησίασα ελάχιστες , περισσότερο μίλαγα σε γνωστές γνωστών.
Τώρα που είμαι ελεύθερος θέλω να μάθω περισσότερα και να τακτοποιήσω αυτό το θέμα αν και πρώτα βάζω τη διασκέδαση και μετά την βελτίωση. Τελικός στόχος μου είναι να μπορώ να πάω να μιλήσω άφοβα σ’αυτή που μαρέσει σε ένα οποιοδήποτε μέρος.Να είμαι άνετος και να περνάω καλά με μια άγνωστη. Έτσι θα έχω πάντα επιλογές και δεν θα με νοιάζει αν μία δεν με θέλει ή κάτι τέτοιο. Αυτό πιστεύω σε κάνει πολύ ασφαλή με τον εαυτό σου και μετά αλλάζουν πολλά.Πχ περισσότερο θα απολαμβάνεις παρά θα φοβάσαι σε μια σχέση, λάθος που έκανα στο παρελθόν.
Ένας από τους λόγους που γράφτηκα στο φόρουμ είναι ότι οι φίλοι μου δεν ενδιαφέρονται για τέτοια πράγματα και όποτε βγαίνω μόνος μου συνήθως καταλήγω να βαριέμαι γτ δεν πλησιάζω και πολύ. Πιστεύω ότι με παρέα θα έχω και περισσότερο κίνητρο και θα έχει και πιο πολύ πλάκα , στην αρχή τουλάχιστον. Το σάιτ το βρήκα στο google γιατί έψαχνα για κάτι ελληνικό αφού μέχρι σήμερα μόνο σε αμερικάνικα φόρουμ είμουν.Τα λέμε λοιπόν!