djgoli-2 Γεια σας παιδια , ειμαι 18 χρονων και ειμαι απο την θεσσαλονικη αλλα σπουδαζω στις Σερρες. Σαν μαθητης αλλα και σαν φοιτητης απεκτησα σχετικα αρκετη εμπειρια με τις γυναικες αφου ειχα και σχεση μεχρι προσφατα για εναμισι χρονο. Βεβεα τις περισσοτερες φορες κομπλαρω η δυσκολευομαι να μιλησω ανετα με καποια αγνωστη η και αν τα καταφερω δεν θα καταληξει πουθενα. Σκοπος μου ειναι να καταφερω να ξεπερασω τον εαυτο και να καταφερω να αποκτησω ανεση και οχι μονο οταν μιλαω με καποια. Μετα απο ατελειωτες κουβεντες με φιλους και λιγο ψαξιμο ενας φιλος μου προτεινε αυτη την ιστοσελιδα και να μαι λοιπον εδω
Shooter Ρε μάγκες δεν είμαστε κάθε μέρα με το PC στα χέρια!!! Ηρεμήστε λιγάκι και κάντε υπομονή!! Οι άλλοι πως έκαναν υπομονή δηλαδή? Για εδώ στη Θεσσαλονίκη απευθυνθείτε στον Sniper. Γι’ αυτό το λόγο και έχουμε χωριστεί και δημιουργήσει και group managers…
Sniper Καλωσόρισες στην παρέα μας..εδώ θα βρεις άπειρο υλικό για διάβασμα , το θέμα είναι τι θα κάνεις και πράξη . . . Η ενεργοποίηση σου έχει γίνει. Καλή περιήγηση και καλή αρχή! 🙂