teaser Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα.. Μενω αθήνα, είμαι 29 και μ αρέσει γενικά το μυστήριο Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο.. καθόλου ερωτικές, πολλές φίλες αλλα δύσκολα προχωράω παρακάτω Γράψε μας για το game σου.. Ασχολούμαι μόλις 6 μήνες και δεν τα πάω και πολύ καλά, έχω δεί μικρη βελτίωση , με πολύ μεγάλη προσπάθεια Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις.. Θέλω πραγματικά να διασκεδάσω με γυναίκες και να γνωρίσω ομορφότερες και ποιο ενδιαφέρουσες, βαριέμαι τις μέχρι τώρα.. Site.. Ψάχνωντας στο google
Raptor teaser wrote1. Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα.. Μενω αθήνα, είμαι 29 και μ αρέσει γενικά το μυστήριο Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο.. καθόλου ερωτικές, πολλές φίλες αλλα δύσκολα προχωράω παρακάτω Γράψε μας για το game σου.. Ασχολούμαι μόλις 6 μήνες και δεν τα πάω και πολύ καλά, έχω δεί μικρη βελτίωση , με πολύ μεγάλη προσπάθεια Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις.. Θέλω πραγματικά να διασκεδάσω με γυναίκες και να γνωρίσω ομορφότερες και ποιο ενδιαφέρουσες, βαριέμαι τις μέχρι τώρα.. Site.. Ψάχνωντας στο google Ωραίο intro teaser! καλώς μας βρήκες
Kokaras Καλωσόρισες φίλε!! Η καλή διάθεση είναι ένα καλό υπόβαθρο για να συνεχίσεις πιό πέρα. Βλέπω ότι την έχεις. Καλή συνέχεια στην εξερεύνησή σου, λοιπόν.