Gamategtxanomaste Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα.. μένω Αθήνα,είμαι 22, και 2 επίθετα που θα με χαρακτήριζαν ανοιχτόμυαλος, επικοινωνιακός . Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο.. πιστεύω στην κατωτερότητα των γυναικών σε σχέση με το αντρικό φύλο όντας παρόλαυτα λάτρεις τους (ελπίζω να μην παρεξηγηθώ).είχα μια σοβαρή σχέση κάποιες μικρές και όπως όλοι εδώ κάποιες περιπέτειες . Γράψε μας για το game σου.. δεν γνωρίζω ακόμα τις ορολογίες για να πω για το game μου αλλά θα τις μάθω its a promise. Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις.. στόχος είναι η βελτίωση Site.. Από που βρήκες το site μας? στην τύχη αφού διάβασα για τους pick up artist του εξωτερικού
Wingman-2 Καλώς όρισες στην κοινότητα! Από αυτά που βλέπω φαίνεσαι ένα ορεξάτο άτομο με κέφι για μάθηση! Προσπάθησε να κρατήσεις αυτήν την “χαρά” της αρχής μέχρι το τέλος γιατί το ταξίδι θα είναι δύσκολο! Αυτή είναι μια απλή πρώτη συμβουλή μου! Καλή αρχή.
Putra καλως ηρθες φιλε! 🙂 δεν ειναι απαραιτητο να μαθεις τις ορολογιες.. τις χρησιμοποιουμε για να επικοινωνουμε καλυτερα, εγω θα σου προτεινα τον χρονο που θα αφιερωσεις για τις ορολογιες να τον αφιερωσεις για να διαβασεις οτιδηποτε αλλο εδω μεσα (εχει απιστευτο υλικο το φορουμ) καθως τις ορολογιες τις μαθενεις κ στην πορεια η απλα μπορεις να ανατρεχεις στο λεξικο! welcome! 😃