chrisathenspp Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα.. μένω Αθήνα κατάγωγη από Λήμνο ,είμαι 23, και 3 επίθετα που θα με χαρακτήριζαν Γαμάτος και Αρχηγός και Ηγέτης Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο.. Κατάφερα να βγώ και να κάνω σχέση με 4 γκόμενες από intenet (Badoo site) Εχω γνώρίσει 8 γκόμενες σε CLUB καταστάσεις και μπαρ και 2 γκόμενες από τη σχολή μου που κατάφερα να έχω σχέση με μία από τις δύο για 1,5 χρόνο .Λάτρης του γυναικείου φύλου. Διάβασα πρόσφατα το βιβλίο Η κρυφή βίβλος της γυναικείας αποπλάνησης του neil Strauss Γράψε μας για το game σου.. κλασικά ερώτηση-παρατήρηση ή σχόλιο και ξεκινάω με την ζηλιάρα φιλενάδα και στην συνέχεια για το αν πιστεύουν στα ξόρκια αν πιστεύουν και πιάνει πάντα μετα λέω το παιχνίδι με τον αριθμό 1-10 και της λέω ειναι το 7 ! ….και επεται η συνέχεια Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις.. στόχος είναι η βελτίωση ! κάποια προβληματάκια υπάρχουν πάντα διότι δεν αντιδρούν όλες οι γκόμενες με τον ίδιο τρόπο Site.. Από που βρήκες το site μας? ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ PUA kai μετά για greek pua !!