1. Γράψε μας 2-3 πράγματα για σένα..:
ΕΙμαι 26 χρονων κατοικος του Περιστεριου. Σε γενικες γραμμες ειμαι κοινωνικος και αυθορμητος. Μου αρεσουν οι αληθινες σχέσεις και ειμαι ανοιχτος παντα σε νεες εμπειριες.
2. Γράψε μας για τις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο:
Σοβαρες σχεσεις δεν εχω κανει παραπανω απο 2-3 και ηταν ολες μακροχρονιες. Γενικοτερα δεν εχω προβλημα στο να πλησιασω ατομα του αντιθετου φιλου αλλα δεν εχει τυχει να κανω εσκεμενα πεσιμο πολλες φορες, οποτε το δειγμα μου δεν ειναι μεγαλο για να μιλησω για καποιο ποσοστο επιτυχιας. Γενικα οσες φορες επιδιωξα (προεκυψε για την ακριβεια) να προσεγγισω καποια και ταυτοχρονα ειχα καλη διαθεση συνηθως τα καταφερνα…
3. Γράψε μας για το game σου:
Δεν εχω καποιο επιπεδο. Επιχειρισα κατα καιρους να εφαρμωσω το rules of the game αλλα κατι προεκυπτε και το αφηνα καπου στην μεση (οποτε φτου κι απ την αρχη 🙂 ) Οσο αφορα ανοιγματα-κλεισιματα μεθοδικα και βασει sarge δεν εχω κανει παραμονο μια φορα οπου πηρα τηλ-βγηκαμε την επομενη- βαρεθηκα με την τυπισα-βρηκα μια δικαιολογια και εφυγα στην μια ωρα..(μεγαααλες επιτυχιες 😃).
4. Εντυπώσεις - Παρατηρήσεις..:
Απο την εγγραφη μου επιδιωκω να ενημερωθω σε διαφορα ζητηματα του game ωστε να τα μπολιασω στο field -χωρις επαναστατικη θεωρια δεν γινεται επαναστατικη πραξη. Αυτο και μονο.
5. Site..:
Απο το διαδικτυο.