ELIDON Για σας παιδια μενω Αθηνα περιοχη Δαφνη…ειμαι 24 ετων…η σχεση μου με το αλλο φιλο ειναι καλη…το επιπεδο μου ειναι 7-8….θελο να ανεβασο το επιπεδο μου στο μεγιστο…..σας βρικα τυχεα μεσο Internet..ασχολουμε εδο και 2 χρονια με το Pick up artist..
Shooter Κανονικά θα έτρωγες BAN διότι γράφουμε παντού ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ τα greeklish και δεν μπήκες ΚΑΝ στο κόπο να διαβάσεις τους κανόνες, αλλά έχε χάρη που έχω κέφια σήμερα… Τελευταία σου ευκαιρία να διορθώσεις το post σου και να το αλλάξεις σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ! (πάτα “EDIT” πάνω αριστερά στο post σου)
ELIDON Σορι για το greeklish…τι ειπαρχη σαν ηλικο για να μαθο καινουρια ανιγματα,μοτιβα.ρουτινες..που να παω να πσακσο εντο μεσα
Putra ποπο φιλε μου βγαλες τα ματια, αφου ασχολησε με το πικ απ 2 χρονια τωρα γραψε μερικα πραγματακια ακομα, στοιχεια του εαυτου σου,στοχοι,εντυπωσεις,συνολικες σχεσεις,ανοιγματα κλεισιματα.. γενικα κανε ενα ιντρο συμφωνα με αυτην την φορμα–>http://p-u-a.forumakers.com/t702-topic απο υλικο αλλο τπτ.. εχει πολυ μεγαλο ογκο υλικου θα βρεις οτι θες εδω μεσα, απλα θα πρεπει να περιμενεις λιγο για την ενεργοποιηση σου..
Shooter Όταν λέω ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, εννοώ Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ι-Κ-Α !!!!!!!! ..και αν δεν το καταλαβαίνεις στα Ελληνικά, take it in greeklish… Otan lew GRAFE ELLHNIKA, ennow E-L-L-H-N-I-K-A !!!!!!!!! BAN…30 μέρες ασυζητητί…