Γεια σας,είμαι ο Tony x,είμαι 19 χρονών, είμαι από το Αγρίνιο και σπουδάζω στο Μεσολόγγι.Παρόλο που θεωρούμε ωραίος δεν έχω πολύ εμπειρία με τις γυναίκες και δηλώνω ανυπόμονος.Αυτό γιατί έχω λίγα παραπανίσια κιλά που μου μειώνουν την αυτοπεποίθεση.Επίσης θα’ θελα να σας πω ότι δεν έχω προχωρήσει ακόμα με γυναίκα καθώς δεν είχα ποτέ σχέση στο παρελθόν.Πρώτη μου επαφή με το πικ απ ήταν το 2007 όταν διάβασα το λύκος ή πρόβατο που με βοήθησε να ξανοιχτώ λίγο,χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα.Πρόσφατα,διάβασα το Παιχνίδι του Νιλ Στράους και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα να αρχίζω συζητήσεις με άγνωστες αλλά στο να τις συνεχίζω και να τις κλείνω μιας κι έχω έντονο μέσα μου το φόβο της απόρριψης.Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με το Παιχνίδι για να βελτιωθώ σαν άνθρωπος και να αποχτήσει η ζωή μου νόημα κι ευτυχία.Έχω σαν στόχο αρχικά να κάνω μια σχέση και ύστερα να προσπαθήσω να εξελίξω το παιχνίδι όσο πιο πολύ μπορέσω.Το φόρουμ σας το βρήκα πληκτρολογώντας τυχαία στο διαδύκτιο σχετικές λέξεις.Ελπίζω να μου προσφέρεται τη βοήθειά σας.[Υ.Γ.Πιστεύεται ότι μπορεί το παιχνίδι να έχει αρνητικές συνέπειες για κάποιον σε μια μικρή κοινωνία;]