καλησπερα παιδια,απο αθηνα ειμαι ,21 ετων και σε λιγες μερες παρουσιαζομαι στον στρατο, γενικα δεν εχω προβλημα με τις γυναικες αλλωστε εχω αρκετες φιλες( αυτο ειναι και το λαθος μου, ενω εγω δεν τις εβλεπα ετσι εκει κατελειξα διοτι οταν ερχεται εκεινη η ριμαδιασμενη η στιγμη αποδιοργανωνομαι..) εχω κανει 3 σχεσεις μεχρι στιγμης οπου η μια κρατησε 3 χρονια, γενικα δεν εχω παει με πολλες, 4 ειναι. γνωριζω καποια πραγματα για το πικ απ αλλα μονο τα βασικα , εχω κανει ανοιγματα περιπου καμια 10αρια αλλα μονο τα 3 εχω κλησει επιτυχως το ενα προχωρισε σε σχεση , οσο για τα αλλα μερικα ετρωγα ακυρο ή αλλα απλος ηθελα μια εμπειρια παραπανω. γενικα το ολο γαμε ειναι πολυ διασκεδαστηκο και μου αρεσει να μιλαω με κοπελες που μου ειναι αγνωστες, αυτο που θελω καταρχην ειναι να μπορω να επιλεγω εγω και οχι να με επιλεγουν (ειναι δυσκολο,ετσι νωμιζω αλλο αυτο θελω) και 2ον θελω να μαθω καποια πραγματα ωστε να μπορω να αλλαξω τις σχεσεις μου με τις γυναικες (δεν θελω να με βλεπουν σαν φιλο οταν εγω δεν το θελω)η μονη λυση που βρηκα ειναι να απομακρυνθω, μερικες φορες πιανει αλλα οταν δεν πιανει ποναει αρκετα.. τελος παντων να μην πολυλογο αλλο χαρηκα παιδια και ελπιζω να με βοηθησετε και αν μπορω να κανω το ιδιο και εγω.
υ.γ το σιτε το βρηκα μεσω γοογλε
υ.γ2 συγνωμη για τα οποια ορθογραφικα υπαρχουν, ειναι αργα…