Είμαι ο Theo, 21 και μένω Αθήνα. Με 2 λόγια είμαι άνετος (έως και αναίσθητος…) και αστείος/με χιούμορ. Όλοι μου το λένε!
Όσο για τις σχέσεις μου, ήμουν με μια κοπέλα για 2+ χρόνια, ‘πάνω’ από τα κυβικά μου (για κάποιο λόγο νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να το θεωρώ έτσι), αλλά τελείωσε άσχημα και δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια μέχρι να ‘τύχει’ η επόμενη. Παρότι δεν έχω κάνει πολλά, περνούσα πολύ καλά. Ε είχα και κάτι άλλες ψιλό-ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκα καθόλου.
Αποφάσισα να είμαι πολύ ανοιχτός και να μιλάω γενικά σε άλλα άτομα που δεν γνωρίζω. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Για το game μου, δεν είχα κάτσει ποτέ να μετρήσω score, αλλά γενικά είχα ανταπόκριση (εκτός κάποιων αξιομνημόνευτων περιπτώσεων, που δε λέγονται στο welcome :o ). Από σήμερα μετράει.
Στόχο έχω να μπω στο ‘άδυτο’ του pick up artist, χωρίς όμως να χρειαστεί πληρώσω για το έτοιμο, αλλά να δω τις απόψεις των άλλων μέσω συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων, όχι μελετών. Θα μου άρεσε να προκαλώ περισσότερη έλξη στις κυρίες 🙂 .
Το site το βρήκα γράφοντας ‘pick up artist’ στο google. Ευχαριστώ τα Vista για την πολύτιμη βοήθεια στο μονοτονικό σύστημα :lol: .