μενω αγ.στεφανο ειμαι χαλαρος και περιεργος για το πως λειτουργει η παρεα σας ειμαι 23 και εχω λιγες γνωσεις στο θεμα απο το διαβασμα.εχω παει με 1 γυναικα το τελευταιο ετος που διαβαζω για το θεμα εχω προχορισει αισθητα ,παιρνω τηλεφωνα και μιλαω συχνα σε γυναικες που δε ξερω.αποπλανω 3 γυναικες την εβδομαδα δεν εχω παρεα σαν εσας να με πιεζει και δεν εχω κουραγιο να συνεχισω αμα μιλησω η ακωμα παρω το τηλεφωνο μιας.αφινω ενα ξεχωριστο στιγμα απο τον εαυτο μου αφου κανω περιεργες ερωτησεις αλλα ακουω συχνα της φρασεις “εισαι ψυχολογος?” “μου κανεις ανακρηση” .μου λενε και για τον τροπο μου που δε φαινεται χαλαρος.θελω να βαλω γυναικες στη ζωη μου, να μη ξανακατσω σαββατοβραδο σπιτι απο ελυψη παρεας θελω να κανω το κοσμο ελκυστικο προς εμενα και η εντυπωση για τη κοινοτητα σας ειναι ελπιδα για τη κοινονικη μου ζωη.δεν ειμαι ουτε ασχημος ουτε παχυσαρκος, απλα περιεργος! διαβαζοντας βιβλια οπως το game ελπιζα οτι υπαρχει κατι παρομοιο και στην αθηνα ετσι σας googlara και καλως σας βρηκα!