Καλησπέρα pua’s
Καλησπέρα είμαι ο καινούριος στην κοινότητα και είμαι 26 χρονών . Μένω Ρόδο και περιστασιακά Αθήνα όταν το απαιτεί η δουλεία. Σαν Χαρακτήρας είμαι πυθαρχειμένος τελειομανής και αγχωτικός.
Όσο για το αντίθετο φύλο δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα καθότι ευπαρουσίαστος αλλά δεν είχα και ποτέ τις τεράστιες επιτυχίες σε σχέση με τα καμάκια της ρόδου (όσοι καταλάβατε) κι αυτό με έκανε να ψάξω τι κάνω λάθος και να ανατρέξω στο βιβλίο ( The mystery method). Με της γυναίκες ανέκαθεν μιλούσα αν τύχαινε όπως θα έκανα με οποιονδήποτε άγνωστο εκτός αν έβλεπα κάποια πολύ όμορφη όπου και δεν μπορούσα να αντισταθώ οπότε έφευγαν οι ντροπές και της μιλούσα. Αυτό βέβαια άλλαξε λίγο από τότε που διάβασα το βιβλίο. Τα ποσοστά επιτυχίας μου θα τα θέσω ως έξεις : Αν βγω κάποιο βράδυ έξω σχεδόν πάντα θα πάρω ένα Τηλ η θα φασώσω κάποια αλά συχνά θα κολλήσω στην τελική φάση που είναι το κρεβάτι (είτε γιατί δεν θέλει εκείνη την μέρα το θύμα είτε γιατί απλά παίρνω η δίνω ένα τηλ και δεν ξαναμιλάμε). Μην παρεξηγηθώ όχι πως δεν φτάνω στο κρεβάτι κάποιες φορές αλλά τις περισσότερες αποτυγχάνω ενώ όλα φαίνεται πως οδεύουν τόσο ρόδινα. Στη ζωή μου έχω πάει με 21 γυναίκες λίγες για το παρουσιαστικό μου και για το ότι ξεκίνησα απ τα 17 μου. Σχέσεις δεν είχα πολλές, 2 γενικά είμαι δύσκολος χαρακτήρας στο να κάνω σχέση.
Το επίπεδο μου στο game θα λεγα ότι είναι μέτριο η και ποιο κάτω γιατί ξεκίνησα να ασχολούμαι στα μέσα του καλοκαιριού κι αυτό όχι συστηματικά λόγο δουλειών. Από τότε που διάβασα για το game έχω κάνει 10 ανοίγματα
Γενικά το game με χει γητεύσει γιατί εκτός του ότι είναι μια τακτική με την οποία πορεύεσαι στο να ρήξεις το αντίθετο φίλο βλέπω ότι έχει αποτέλεσμα (αν και όπως σας ανέφερα ποιο πάνω πολλές φορές κολλάω στο τέλος). Ο λόγος που ασχολούμαι με το game είναι για να αποκτάει νόημα η έξοδος μου τα βράδια και φυσικά για να καταλήξω με κάποιο δεκάρι στο κρεβάτι.
Το site σας το βρήκα τυχαία πληκτρολογώντας η μυστήρια μέθοδος στο Google.