Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum,
Ονομάζομαι Δημήτρης, είμαι 20 χρονών. Σχέσεις δεν είχα πολλές, είχα μια κοπέλα για περίπου 2 χρόνια αλλά δεν ήταν και τόσο σχέση, απλά ήμουν βολεμένος. έχω πάει με 4 γυναίκες εκ των οποίον η μία είναι λυσσάρα φίλη(και σαβούρα…).Πάντα είχα πολλές και καλές φίλες τις οποίες θυμάμαι πιο πολύ απ ότι θυμάμαι τον ίδιο μου τον εαυτό και πριν από περίπου 6 μήνες κατάλαβα υπήρχε μια έλλειψη στην ζωή μου, και λέγεται ΓΥΝΑΙΚΕΣ! όταν λοιπόν βλέπω πρόβλημα στην ζωή μου, απλά το αντιμετωπίζω δίχως δεύτερη σκέψη. από τότε έχω καταφέρει κάποια πραγματάκια. Τον Ιούνιο τα είχα με μια πολύ όμορφη κοπέλα αλλά χωρίσαμε για διάφορους λόγους(τους οποίους γνωρίζω). Όταν άρχισα να παρακολουθώ τα διάφορα dvd που κυκλοφορούν (αρχές Σεπτεμβρίου) γνώρισα μία πανέμορφη κοπέλα από την αργεντινή(!) την οποία γνώρισα σε ένα bar-club και τα πήγα σχετικά καλά στο άνοιγμα και τελικά πήγε πολύ καλά!(μπόλικο σεξ για 6-7 μερες), αλλά… έπρεπε να φύγει για αργεντινή. Έχω ανοίξει κάποιες κοπέλες(λίγες…), κάποιες πήγαν καλά και κάποιες όχι. Δεν με ενδιαφέρει το όλο starιλίκι που προβάλουν όλα αυτά τα βίντεο. Θέλω να περνάω καλά, να έχω όμορφες και έξυπνες γυναίκες δίπλα μου και είμαι αποφασισμένος για αυτό. είμαι αρκετά καινούριος στο παιχνίδι και αρκετά πράγματα θέλουν διόρθωμα. καλώς σας βρήκα και καλή μου αρχή!