Γεια σας και απο μενα παιδια!!
Ειμαι 20 χρονων και μενω στην Μεταμορφωση στην Αττικη…Χαιρομαι που θα μπορω πλεον να εχω την υποστηριξη σας και μαλιστα στα ελληνικα κατι που πριν απο λιγο καιρο θεωρουσα εξερετικα δυσκολο..Οι σχεσεις μου με τις γυναικες ειναι αρκετα καλες…Ειχα σοβαρη σχεση 2μιση χρονια κ ουσιαστικα προσπαθω ακομα να βρω τον εαυτο μου μετα απο αυτο…Εχω παει συνολικα με 2 γυναικες, νουμερο που σκοπευω να ανεβασω μελλοντικα…Σαν χαρακτηρας μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα αναβλητικος κατι που σιγουρα δεν ειναι υπερ μου, αλλα και αρκετα ενθουσιωδης..Ποσοστο επιτυχιας δεν μπορω να καθορισω γιατι δεν ειναι ξεκαθαρο τι ενοουμε επιτυχια…Σχετικα με το game τωρα….Δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια…απλα διαβασα το the game του Neil Strauss και ενθουσιαστικα και ο,τι αλλες γνωσεις μαζεψα απ’το διαδικτυο…οπου τα χρησιμοποιησα τα σημαδια ηταν θετικα..μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η επιτυχια του σε δεσμευμενες γυναικες :oops: …Βεβαια περα απο τισ διακοπες μου δεν μπορω να πω οτι sargarw συχνα-κατι που σκοπευω να αλλαξω…Ασχολουμε με το pick up γιατι πιστευω οτι λειτουργει…ως στοχους μου, θετω να αυξησω τις επιλογες μου και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα…να αποκτησω ανεση με τις γυναικες(περα απο φιλικη-κατι που το καταφερνω σχετικα ευκολα), καθως και να μπορω να χρησιμοποιησω τις αρχες αυτες σε πολλους τομεις της ζωης μου…νε πιστευω πως το pick up μπορει να επεκταθει και περα απο τις γυναικες…Αν θελω οπωσδηποτε να αλλαξω κατι αυτο ειναι οι στιγμες της σιωπης και οι στιγμες της αμηχανιας….Οσο για το site..απλα googlara! :tong:
Ανυπομονω να ψαξω το forum!!!!