Γεια σας,
είμαι κάτοικος της περιοχής του Γέρακα. Είμαι 21 χρονών. Για μένα θα μπορούσα να πω πως είμαι κοινωνικός, φιλόδοξος, αισιόδοξος, δυναμικός, ανοιχτός, εγωιστής. Μπορεί να ακούγονται καλά, αλλά πολλές φορές γυρνούν και boomerang. Όσον αφορά τις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο, είναι λίγο περίεργες. Γενικά συναναστρέφομαι με αρκετές κοπέλες και έχω κάνει και 2 σχέσεις μέχρι τώρα (η τελευταία ακόμα καλά κρατεί). Γενικά δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω με ξένους και, μάλιστα, σε φάσεις που άλλοι ντρεπονται να πάνε να ρωτήσω απλά το οτιδήποτε, πάω εγώ και ρωτάω για αυτούς. Όσον αφορά το Game, γνωρίζω την ύπαρξή του εδώ και 3 χρόνια. Ανοίγματα-κλεισίματα δε γνωρίζω πόσα έχω κάνει. Εσκεμμένα sarging σε τελείως άγνωστα groups όχι πολλά. Συνήθως μέσα στο group στο οποίο βρίσκομαι κάνω. Επίσης, έχω διαβάσει και άλλα άρθρα σχετικά με pick-up όπως και με γλώσσα του σώματος και άλλα παρεμφερή. Οπότε το επίπεδό μου θα έλεγα πως είναι αρχάριος+. Γενικά έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις από το Game. Αποδεικνύει πως ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει να βρει μια σχέση, χρησιμοποιώντας κάποιες βασικές τακτικές και έχοντας σωστή ψυχολογία. Με το pick-up ασχολούμαι για να μπορώ να επισυνάπτω σχέση με κοπέλες που μου αρέσουν, χωρίς να συμβιβάζομαι. Επίσης, με βοηθάει και σε άλλους κοινωνικούς τομείς της ζωής μου, μιας και αν μπορείς να κάνεις pick-up, τα άλλα είναι πιο εύκολα. Στόχος μου είναι η διαρκής βελτίωση. Το site το βρήκα χάρη στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου: google.
Χάρηκα για τη γνωριμία !