Γειά σας συνάδελφοι pua. Το intro μου είναι το εξής:
- Είμαι 24 και μένω στην Αθήνα κοντά στη Νέα Σμύρνη. Γενικά είμαι υπομονετικός με ό,τι αξίζει και προσπαθώ να έχω όσο γίνεται περισσότερο χιούμορ.
- Με τις γυναίκες τα πάω μια χαρά. Είχα 2 μεγάλες σχέσεις (>2 χρόνια) και μία ένός χρόνου. Μιλάω εύκολα σε γυναίκες που δεν ξέρω και θεωρώ ότι όσο περνάνε τα χρόνια αυξάνει και η πέραση στο αντίθετο φύλο. Δεν έχω πάει με πολλές ομολογώ (6), αλλά η ποιότητα στο σεξ δεν εξαρτάται από την μεγάλη ποικιλία ερωτικών συντρόφων, αλλά από τις φορές που γίνεται αυτό, έστω και με το ίδιο άτομο. Έτσι πιστεύουν οι σεξολόγοι τουλάχιστον.
- Με το game ασχολούμαι κανένα χρόνο, όμως όχι συστηματικά, αφού μόλις τα έφτιαξα με την κοπέλα που ήθελα το σταμάτησα πρακτίκά. Ομως διάβαζα διάφορα και τώρα έιμαι πάλι μάχιμος. Τον τελευταίο μήνα έχω μπει και πάλι δυναμικά. Ανοίγματα κάνω παντού, οπότε δεν τα μετράω. Από κλεισίματα συνήθως fb ή κινητό. Όχι ακόμα σεξ.
- Το game για εμένα είναι το κερασάκι στην τούρτα της ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Δεν είναι ανάγκη να κοιμάσαι με άλλη κάθε βράδυ, μπορείς να κάνεις παιχνίδι και να γνωρίσεις μέχρι κ την μελλοντική γυναίκα σου έτσι (γιατί όχι; ). Αλλά το ότι σου αυξάνει τις επιλογές στον ερωτικό τομέα, από μόνο του είναι βελτίωση στη ζωή του κάθε άντρα. Γενικά με ενδιαφέρει το παιχνίδι γιατί είναι ωραία η αλληλεπίδραση με τις γυναίκες. Τουλάχιστον δεν μεμψιμοιρείς.
- Το σάιτ το βρήκα γκουγκλάροντας pua greece. Δεν ηταν και τόσο δύσκολο.