οχι προς θεου,ξερω καλα που ηρθα,δεν ζηταω συμβουλες,απλα περιεγραψα τον εαυτο μου αναλυτικα για να ξερετε ποιος ειμαι.
Αυτο ακριβως που λες ειναι,ξερω τι θελω αλλα δεν ξερω τον τροπο… πανω στο θεμα της τριβης και των αλληλεπιδρασεων το πιστευω οτι θελω δουλεια, γιατι πολυ απλα δεν εχω μαθει να “τσαλακωνομαι” και να συναναστρεφομαι με αποτελεσμα να μην μπορω να ζω τη ζωη.Και αυτο λογω μιας πεποιθησης που ειχα απο μικρος(και την εχω ακομα και τωρα) οτι υπαρχουν καποια ατομα,μειοψηφια, τα οποια ειναι ανωτερα απο το μεσο ορο και κερδιζουν την αποδοχη απο ολους,ολες οι γυναικες τον σεβονται και δεχονται οτι και να λεει,ειναι ηγετες,με ωραια παρουσιαστικα και γενικως εχουν οτι θελουν,γυναικες,φιλους,και λοιπα και λοιπα.Και ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!Πιστευω οτι υπαρχει και το αντιθετο.Ο “τυπος της σφαλιαρας” που λεμε(τον εχω δει παντου στο σχολειο,στο γυμναστηριο,ακομα και στη δουλεια που εκανα το καλοκαιρι).Ολα αυτα με κανουν καχυποπτο και με φερνουν σε αμηχανια πολλες φορες,και λεω υπαρχει τετοια αδικια η εγω βλεπω φαντασματα?Ειμαστε παντα εμεις υπευθυνοι για το τι ειμαστε η εξαρταται και απο αλλους παραγοντες?Τεσπα μην σας ζαλιζω γιατι θα μπορουσα να μιλαω μεχρι αυριο για ολα αυτα απλα επειδη με ρωτησες σου απαντησα…
Με το game εχω ασχοληθει αλλα ποτε με εντελως αγνωστες.Ειμαι στο επιπεδο οτι γενικως μπορω να κανω μια γυναικα να νιωσει σεβασμο απεναντι μου αλλα και συμπαθεια αλλα μεχρι εκει(σε λεπτομεριες για το πως και το γιατι θα μπω οταν ερθει η ωρα και αφου διαβασω το υλικο που εχετε οποτε και θα ποσταρω αλλου τους προβληματισμους μου).