Babis_flou-2 Γεια χαρα!Με λενε μπαμπη μένω αθηνα ειμαι 24 και εχω ασχοληθει με το game σε μετριο προς ελαχιστο βαθμο. Ξεκινησα να ασχολουμαι περισσοτερο γιατι μετα απο καποιο σημειο ολες οι γνωριμιες φιλων κ γνωστων φτανουν σε ενα τελμα. Οποτε και πρεπει εσυ να κανεις την καινουρια διακλαδωση. Ειμαι μελος της αντιστοιχης pua στα αγγλικα και χαιρομαι που εχει δημιουργηθει κατι αντιστοιχο στα ελληνικα.
Shooter Οι σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο ? Το site μας από που το βρήκες? Ρε μάγκες με το τσιγκέλι θα σας τα βγάζουμε?!
Babis_flou-2 Έχεις δίκιο .. στην προσπάθειά μου να μην επεκταθώ πολυ κ γίνω κουραστικός παρέλειψα βασικά στοιχεία. Οι σχέσεις μου με το αντίθετο φύλλο είναι αρκετά καλές. Αν και είμαι κυρίως τύπος των μεσοχρόνιων σχέσεων μέχρι 2 χρόνια το μέγιστο δηλαδή. Δεν έχω ανοίξει πολλά set και τα πιο επιτυχημένα μου ανοίγματα ήταν σε μαγαζιά που χόρευα λατιν ή τάνγκο όπου είχα μια εύκολη αφετηρία. Λατρεύω το παιχνίδι με το μυαλό μιας κοπέλας και λαμβάνω αρκετά θετικά κοπλιμέντα ως προς αυτό.(αν και δεν ξέρω αν αυτό είναι απαραίτητα καλό) Το site το βρήκα μέσω ενός φίλου που μου το σύστησε. Γιατί είπε ότι έβλεπε μια περίεργη σπίθα μέσα μου ! χαχα ! Σχεδιάζουμε όταν θα συγκεντρωθούμε πάλι στην ίδια πόλη να δράσουμε ταυτόχρονα Τα δείγματα της δουλειάς μας στην πάτρα ήταν αρκετά καλά αν και νομίζω οτι παίζει ρόλο και το γεγονός οτι οι φοιτητριες είναι πιο ανοιχτες-“ευκολες” στην κουβεντα και το game. Ελπίζω να κάλυψα αυτή τη φορά τις ερωτήσεις σου πλήρως Απολογούμαι για την ταλαιπωρία και προσβλέπω σε μια δημιουργική συνεργασία.