1.Μένω Αθήνα (Ζωγράφου), είμαι 19 χρονών, αισθάνομαι πολύ άνετα να γνωρίζω κόσμο, μ’ αρέσει πολύ η ένταση που δημιουργείται κατά τις συναναστροφές που γίνονται σε πλαίσιο pickup και συνήθως είμαι σε ανάλαφρο mood!
2.Δεν μιλάω πολύ σε γυναίκες που δεν ξέρω ή τούλαχιστον όχι αν δεν ξεκινήσουν εκείνες τη συζήτηση, παρόλα αυτά εντελώς διαισθητικά πιστεύω το ποσοστό επιτυχίας μου είναι γύρω στο 60%; (Δεν ξέρω, με την έννοια ότι μετράω μόνο τις περιπτώσεις στις οποίες προσπάθησα πραγματικά να φτάσω κάπου), έχω πάει με μία με την οποία είχα σχέση για ένα χρόνο περίπου και με την οποία χώρισα σχετικά πρόσφατα και κατέχει και την αποκλειστικότητα στη λίστα με τις σχέσεις μου.
3.Το Game μου είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης,(⅒ θα ’λεγα) καθώς δεν διαθέτω κανένα approach under my belt.
Έχω λάβει βέβαια τη βασική μόρφωση The Game & Mystery Method αλλά από πρακτικής άποψης είχα 0 approaches τις 2 και μοναδικές φορές που πήγα καθαρά για sargearisma μαζί με ένα φίλο PU σε club στην Κρήτη. Οπότε ας πούμε θεωρητικά με το PU έχω ασχοληθεί κάνα 3μηνο και πρακτικά κάνα 48ωρο! Άρα έχω πρόβλημα στο άνοιγμα!
4.(Δύσκολο ερώτημα)Το PU μου αρέσει πρώτον γιατί είναι τέχνη, είναι το πιο ενδιαφέρον μέρος της αλληλεπίδρασης μας με τη γυναίκα στην τελειοποιημένη του μορφή και θέλει πολύ αγγούρι για να τελειοποιηθεί και δεύτερον γιατί μου δίνει την αίσθηση ότι ξέρω που βρίσκομαι και τη γνώση ότι όταν π.χ. κάθομαι σε μια καφετέρια εγώ μπορώ να φτιάξω τη μέρα αυτής, αυτής ή αυτής άλλα σε οποιαδήποτε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι θα φτιάξω τη δική μου. Θέλω να εξελίξω το Game μου τόσο ώστε να έχω σχεδόν σίγουρη την επιτυχία (60%->95%) και να αποκτήσω βαθειά γνώση της διαδικασίας ώστε να κάνω αυθόρμητα τις σωστές “κινήσεις” και να μπορώ να απολαύσω πλήρως το PU χωρίς το %#$^# άγχος ότι θα κάνω κάπου λάθος!
5.Google, keywords: PUA, Athens
Καλώς σας βρήκα,
Zaza!