Καταρχήν για εμένα πήρες πόντους μόνο και μόνο που έβαλες σαν άβαταρ την Eva Mentes. Ίσως να το ζήλεψα κιόλας σαν επιλογή….μην σου πω, είναι και που τα περισσότερα παιδιά από εδώ πέρα έχουν βάλει τον ευσεβή τους πόθο σαν αβαταρ. Τυχαίο δεν νομίζω!
Είναι λίγο ειρωνικό σ ένα καθαρά αντρικό φόρουμ να βλέπεις για άβαταρ κορίτσια!
Αλλά όλα αυτά είναι άλλο θέμα!
Και επειδή η ουσία δεν είναι μόνο στην συνουσία…
Ο λόγος που σε κάλεσα εδώ είναι γιατί είδα έναν άνθρωπο με potential και με ανοιχτό μυαλό. Που αγαπάει και εκτιμάει τις γυναίκες και δεν έχει αυτό το άχτι! Και πάνω από όλα έχει καλό γούστο όπως είπα ποιο πάνω!
P3trinho wrote Κύριος στόχος μου είναι να αποκτήσω ψυχολογία νικητή-μαχητή η οποία δεν θα με βοηθήσει μόνο με τις γυναίκες αλλά και στην ζωή μου γενικότερα.
Αυτό είναι το ποιο σημαντικό από όλα! Μερικές φορές περνάνε χρόνια για να το καταλάβει κανείς αυτό! Απλά η γυναίκες ήταν η σφυριά στο κεφάλι που χρειαζόμασταν για να ξυπνήσουμε. Άλλωστε ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξει ένας άντρας πραγματικά, είναι να δει το νέο του εαυτό να καθρεφτίζεται στα μάτια μιας γυναίκας!
Λένε πως 2 δρόμοι υπάρχουν…της αρετής και της κακίας. Και ότι ο σοφός διαλέγει της αρετής.
Τότε ο μαχητής ας χαράξει τον δικό του!
Welcome Ksa!!!