1) Kαλησπερα σε ολους σας , ειμαι 23 και μενω Σαμο, Γενικοτερα ειμαι αρκετα δραστηριο ατομο και μου αρεσει να ψαχνω τα παντα σε βαθος…Μου αρεσει να μαθαινω καινουργια πραγματα και να κανω νεους φιλους…Ειμαι λιγο εγωκεντρικος …λιγο ονειροπολο…λιγο pozeras…λιγο απ’ολα.
2)Με τις γυναικες δεν το ειχα παντα …απο την στιγμη που αρχισα (19) να το ψαχνω με το pick up ολα αλλαξαν…Εχω φυγει απο την κατηγορια του φιλου για τις γυναικες εδω και καιρο και πλεον επιλεγω εγω ποιες θα ειναι οι φιλες μου..Απλα προτημω να ειμαι εγω αυτος που μπορει να φαει την γκομενα ενος παρα να ζω με αυτο τον φοβο.Μου αρεσει να φλερταρω και να παιρνω την επιβεβαιωση μου ετσι!Πλεον εχω φιλες μονο γυναικες…ειναι επενδυση για το μελλον 😉
3)Απο επιπεδο game ολα ξεκινησαν με τον πολυαγαπημενο μας Strauss…Mετα ειπα να παω κατευθειαν στην πηγη και εμαθα την Mystery method του μυστηριο αλλα για να εχουν και αντικτηπο στην ελληνικη πραγματικοτητα τα συνδιασα με λιγο απο τον κοντη (elksi) και τον cannello.AΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ TA COLD READINGS…ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙς ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ …ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ PRESTΙGE.
4)Aπλα μου αρεσει να διευρυνω τις γνωσεις μου και να βγαινω με φιλους και να κανω τον wing man αλλα να παιζω και εγω.
5)Απο το google και μπραβο σας για αυτη την κινηση…απλα respect!!