μπορείς αρχικά να κάνεις τα εξής ώστε να γίνονται κάποια πρώτα πρακτικά βήματα:
1) Αποφάσισε να είσαι πιο ανοικτός/δεκτικός στην επικοινωνία σου με αγνώστους (και άγνωστες, έτσι; 😛) χωρίς σκοπό αρχικά να κάνεις παιχνίδι. Δεν ξέρω πόσο ντροπαλός μπορεί να είσαι ή να μην είσαι, αλλά αν είσαι πολύ ντροπαλός αυτό θα σε βοηθήσει. Η επικοινωνία με άγνωστες κοπέλες με τις οποίες θες κιόλας να κάνεις παιχνίδι (όπως και χιλιάδες άλλα πράγματα) είναι θέμα εξοικείωσης,. Αν συνηθίσεις το μέρος όπου τουλάχιστον είσαι άνετος με τους αγνώστους γενικότερα, τότε το να προσεγγίσεις άγνωστες κοπέλες θα γίνει πιο χαλαρό και θα σου βγαίνει πιο φυσικά. Γενικά όταν σου δίνεται η ευκαιρία να αλληλεπιδράσεις με κάποιον άγνωστο, κάντο (ανεξαρτήτου φύλου/ ηλικίας κ.λ.π.)!
2) Αποφάσισε να χρησιμοποιήσεις περισσότερο c&f (cocky and funny) με κοπέλες που ήδη ξέρεις, φίλες που σου είναι ευχάριστες και γενικότερα με κοπέλες που ήδη μιλάς. Με αυτές τις κοπέλες συνήθως είναι κανείς πιο χαλαρός μιας και τις ξέρει, είναι ήδη φίλες, και ούτως ή άλλως το να κάνεις λίγη πλάκα μαζί τους τους αρέσει στα σίγουρα (σιγά μην τις χαλάει, σε όλους αρέσει λίγο παιχνίδι, ακόμα και στους σοβαρότερους ανθρώπους του κόσμου!)! Π.χ. αν σου ζητήσει κάποια φίλη σου οποιαδήποτε μικροχάρη πες της με κάποιο παινιδιάρικο ύφος: “Χμ, μπα, και τι έχω να κερδίσω εγώ από αυτό;” και μπες σε mode παιχνιδιού μαζί τους.
Με τους 2 παραπάνω τρόπους και συνδυάζοντάς τους αργότερα θα σου είναι πιο άνετο να ανοίξεις με μία κοπέλα και να χρησιμοποιήσεις εξαρχής c&f συμπεριφορά, που απ’ότι νιώθω είναι το ζητούμενο για να φλερτάρεις/κάνεις παιχνίδι. Όντας και γω άπειρος (ατέλειωτος που λέμε!) και ομολογουμένως μέτριος ή κακός στο παιχνίδι αυτά τα πρώτα βήματα ακολουθώ 🙂 Δεν ξέρω τι έχουν να πούν άλλοι, πιο έμπειροι όσον αφορά στα πρώτα πρακτικά βήματα.
Καλό παιχνίδι!