Γεια σας παιδια ! Ονομαζομαι Γιούρι , εχω ελληνορωσικη καταγωγη , ειμαι 21 χρονων και σπουδαζω στο Ηρακλειο Κρητης ! Σαν χαρακτηρας μπορω να πω οτι ειμαι πολυ κοινωνικο ατομο και μου γενικως μου αρεσει να γνωριζω κοσμο ! Οσον αφορα τις σχεσεις μου με το αντιθετο φυλο , πιστευω οτι ειναι καλες και εχω μεχρι τωρα αρκετες κατακτησεις ! Αλλα δυστυχως η ευτυχως δεν εχει τυχει να κανω ουτε μια σοβαρη σχεση , παρά τις πολλες συντομες “συναντησεις” ! Με το αντικειμενο του Pick Up ασχολουμε αρκετο καιρο , περιπου 2 χρονια (δυστυχως οχι εντατικα) και ειναι κατι το οποιο εγω προσωπικα βρισκω πολυ ενδιαφερον και μπορω να πω οτι κυριολεκτικα αλλαξε την ζωη μου ! Με εκανε απο ενα παιδι που μπορουσε ανετα να κοκκινισει απο απλη επαφη με κοριτσια ,αυτον που ειμαι σημερα ! Πρωτη φορα διαβασα για το pick up απο κατι ρωσικες ιστοσελιδες και μετα αγγλικες ! Στο παρελθον ειχα ψαξει για αναλογη ιστοσελιδα στα ελληνικα , δυχως αποτελεσμα ομως ! Μεχρι που χθες τυχαια βρηκα την ιστοσελιδα σας ! 🙂 Θεωρω οτι ειναι κατι πολυ γ****ο και “δυστυχως” θα μου φαει πολυ χρονο απο τις αλλες μου ασχολιες ! 🙂 😛