Καλησπέρα παιδιά!Χαίρομαι που σιγά σιγά και στην Ελλάδα ασχολούμαστε με το sarging και οι τεχνικές των PUA μπαίνουν στην ζωή μας.
Είμαι απο την Αθήνα.είμαι 33 χρόνων και δεν έχω και πολύ ελευθερο χρόνο λόγω εργασιών αλλά αποφάσισα οτι έστω και αυτά τα μισάωρα που ξεκλέβω αργά τα βράδια μπορεί να είναι περισσότερο εποικοδομητικά εαν έχεις καλές παρέες όπως αυτήν!
Με τις γυναίκες μικρός είχα ένα θέμα γιατί ήμουν ντροπαλός :oops: .Καθώς μεγάλωνα δεν είχα τις κατάλληλες παρέες που θα με βάζαν στον
“σωστό” δρόμο και τελικά κατάφερα οχι στο επίπεδο που επιθυμώ,μόνος μου να δημιουργήσω τις δικές μου τεχνικές sarging.
Εδώ και χρόνια το πρόβλημα με το αντίθετο φύλλο το έχω λύσει.Το θέμα είναι άλλο όμως:Να μπορείς να χτυπάς στο πάνω ράφι χωρίς όρια…και εδώ μπήκε στην ζωή μου ο Mystery αρχικά,το The Game στην συνέχεια και οι υπόλοιποι στην πορία.Χωρίς μεγάλη εμπειρία με τις τεχνικές κατάλαβα ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει εδώ 🙂
Το site αυτό είναι πολύ εύκολο να το βρείς έαν έχεις ιδέα τι είναι οι PUA και έτσι έψαξα να βρώ κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα.
Ελπίζω όλοι μαζί να αποκομίσουμε κάτι απο αυτο το ταξίδι και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον όπως εκείνος θεωρεί καλύτερα!
Κάλη Αρχή
RiverPh