cicalka Καλημέρα και από μένα, λέγομαι Ελλη, είμαι 24 ετών, μένω Π.Ψυχικό. Έχω σαιτ όπου γράφω για της εμπειρίες μου με τους άντρες και της γυναίκες καθώς και ότι μου αρέσει ΄-) Θα τα λέμα και από δω
OLLANDOS τι afc ειναι αυτος ρε???αν θελεις τοσο την γκομενα παρτην και βγειτε μονοι αλλα εξω απο δω..εδω ειμαστε αντρες οχι γυναικες
OLLANDOS γκομενα θα βρεις εξω οχι μεσα απο το ιντερνετ καταλαβες?? και μην το συνεχιζεις γιατι δεν σε συμφερει
Tudor thepriest wrote ναι να μεινουμε μονο αντρες να περναμε καλα περεα!! ηου Στο forum ανταλάσσεις απόψεις, προβληματισμούς κτλ για το τι να κάνεις με τις γυναίκες τις οποίες τελευταία φορά που κοίταξα τις γνωρίζεις στα bar, στα club κτλ. Και αν δεν σου αρέσει ότι στο forum είναι μόνο άντρες τότε μπορείς να πας σε forum κοινωνικής δικτύωσης που θα είναι και γυναίκες και άσε μας εμάς να περνάμε χειρότερα από εσένα. Και όσο για παρέα μια χαρά άτομα έχει το forum για να γνωρίσεις και να βγεις και να περάσεις γαμάτα. Αλλά τι λέω αυτό είναι ηου.
Tudor exe wroteTo θεμα και η αποφαση ειναι των admins και mod οχι δικια μας οποτε μην κολλατε.. Στο αν θα έχουμε ή όχι και γυναίκες μέλη στο forum σίγουρα είναι απόφαση των admin/moderators τι θα γίνει αλλά δεν κολλάω εκεί. Σε αντιδράσεις ορισμένων κολλάω
Raptor cicalka wroteΚαλημέρα και από μένα, λέγομαι Ελλη, είμαι 24 ετών, μένω Π.Ψυχικό. Έχω σαιτ όπου γράφω για της εμπειρίες μου με τους άντρες και της γυναίκες καθώς και ότι μου αρέσει ΄-) Θα τα λέμα και από δω Λυπάμαι αλλά το σαιτ μας δεν είναι σαιτ για σχέσεις ούτε σάιτ για να ποστάρονται πραγματικές/φανταστικές ρομαντικές ερωτικές ιστορίες. Είναι site PUA και οποιοσδήποτε συμμετέχει εδώ οφείλει να κινείται μέσα σε αυτό το κλίμα.
Weegee Η Έλλη από το Π.Ψυχικό είναι στην πραγματικότητα ο Μπάμπης από το Κουκάκι, 48 χρονών με πρόβλημα τριχοφυίας στην πλάτη. (Εντωμεταξύ το pm inbox του θα έχει γεμίσει 2 φορές μέχρι τώρα) Μάλλον ψαρεύει traffic για τις διαφημίσεις του blog του…
setran ειτε ειναι η ελλη (που και εγω δεν νομιζω) ειτε ειναι ο μπαμπης (που μαλλον ειναι) δεν βλεπω τον λογο υπαρξης του στο φορουμ .φυσικα τον λογο τον εχουν οι υπευθυνοι απλα την προσωπικη μου γνωμη εκφραζω ελλη-μπαμπη θες να μας πεις τι ζητας εδω;
Raptor Weegee wroteΗ Έλλη από το Π.Ψυχικό είναι στην πραγματικότητα ο Μπάμπης από το Κουκάκι, 48 χρονών με πρόβλημα τριχοφυίας στην πλάτη. (Εντωμεταξύ το pm inbox του θα έχει γεμίσει 2 φορές μέχρι τώρα) Μάλλον ψαρεύει traffic για τις διαφημίσεις του blog του… εσύ που είσαι μοντ κάτι παραπάνω θα ξέρεις…. από την IP Address του 😃