χαιρετώ την παρέα των PUAs ! αν κ στην ηλικία των 36… άργησα να αντιληφθώ πως κάποια πάγματα χρειάζονται τον δικό τους τρόπο.
Από βόρεια Ελλάδα λοιπόν εγώ…
ασχολούμαι με το pick up απο χμ.. πολύ πολύ μικρός … από τα χρόνια του δημοτικού μέχρι κ τώρα.
τους τελευταίους 2-3 μήνες να φανταστείτε άρχισα να χρησιμοποιώ την ορολογία τoυ game. ζούσα στον κόσμο του παραμυθιού , των λουλουδιών, των αστεριών κλπ κλπ… (καλλιτέχνης γαρ) παρόλα αυτά είχα 10 σχέσεις στη ζωή μου αλλά σχεδόν καθόλου αρπαχτές (σχεδόν είπα) που όμως δεν είναι κ ο απώτερος σκοπός μου.
Το game το βλέπω καθαρά σαν διασκέδαση δική μου, μου αρέσει να κάνω της κοπέλες να περνούν όμορφα μαζί μου προσφέροντάς τους συναισθήματα κ όχι βλέποντάς τες απλά σαν σκεύη ηδονής….έχω περάσει απ το στάδιο…. “πηδάω-φεύγω” (εκτός κ αν το απαιτει η περίσταση, μη τρελαθούμε)
Ελπίζω να βοηθηθώ απο εδώ μέσα γιατι ο… τρόπος πλησιάσματος κ κυρίως το cold approach το βρήσκω πολύ ενδιαφέρον στις γνωριμίες μου. Δε μου αρέσουν τα προξενιά κ η αίσθηση ελευθερίας δεν συγκρίνεται. Είναι δύσκολο βεβαια αλλά… με προκαλεί.
Και για να προλάβω την ερώτησή σας ΓΙΑΤΙ ολα αυτά…..
Απλό: είμαι μονος σε μια πόλη χωρις παρεα λογο της δουλειάς μου. η παρεα ειναι στην πατρικη μου πολη πιο μακρυα. Η τελευταία μακροχρόνια σχεση μου χαλασε κ ειμαι ετοιμος να αρχισω κ παλι απ την αρχη :-)