γεια σας παιδια καλησπερα. ειμαι απο πειραια και τον τελευταιο καιρο μενω πατρα.ειμαι 19 παω στα 20. 2-3 πραγματα για μενα… μπορω να πω με σιγουρια οτι ειμαι λιγο…εγωιστης, οταν βαζω στοχους προσπαθω λιγο πολυ να τους πετυχαινω,γενικα ειμαι τολμηρος αλλα με τις γυναικες καπου σκαλωνω!!! η αληθεια ειναι πως δεν πολυ μιλαω στις γυναικες ισωσ επειδη ντρεπομαι-φοβαμαι οπως θες πες το…το ξερω μεγαλη χαζομαρα γι αυτο και γραφτηκα εδω!!! στον δρομο δεν το εχω κανει ποτε εως τωρα και οποτε εβλεπα ακομα μια θεα να περναει απο μπροστα μου τσαντιζομουν που δεν ειχα την σιγουρια να την σταματησω και της μιλησω.. μονο στα κλαμπ μιλαω οταν καποια με κοιταει συνεχεια και δειχνει να γουσταρει αλλα και εκει θελω πολυ σπρωξιμο και κλωτσιες απο την παρεα…σχεσεις ειχα αλλα παντα μου αρεσε καποια αλλη περισσοτερο ασχετο αν της το ελεγα η οχι γι αυτο και δεν κρατουσαν και πολυ. για το παιχνιδι εμαθα πριν 2 μηνες και εντυπωσιαστικα γιατι το να μαθαινεις να προσεγγιζεις καποιν και με 3 κουβεντεσ να τον κανεις να ελκυεται απο εσενα ….ειναι τεχνη!!! στην πραξη ασχολουμαι κανα μηνα και ειχα 2 επιτυχιες αλλα και παλι θελω πολυ βοηθεια!!!!! αποφασισα να ασχοληθω γιατι θελω να δωσω τελος στα κολληματα μου…στοχος μου ειναι να μαθω πωσ να προσεγγιζω γυναικες παντου χωρις τον φοβο της απορριψης, να παιρνω το τηλ τους, να βγαινω με πολλες,να τισ κανω να ελκυονται απο εμενα να διαλεγω εγω την καλυτερη και οχι αυτες εμενα χωρις να χρειαζομαι πολλα λεφτα και καμπριο για να τις ριξω!!!! αυτα τα λιγα…για την σελιδα εμαθα απο το ξενερωτες blog και θα ηθελα να μου δωσετε την αδεια να βλεπω ολα τα κρυφα φορουμ και φυσικα την απεριοριστη και χρησιμη βοηθεια σας.ευχαριστω