Τι να κάνω με τη βλαμένη το ΗΒ από το dnb close; (λεπτομέρειες για το σκηνικό εδώ: http://p-u-a.forumakers.com/t1905p65-topic)
Μου είπε πριν καμιά ώρα στο τηλέφωνο ότι οι φίλες της δεν μπορούν να βγούνε σήμερα, και ότι επειδή βρέχει βαριέται να έρθει μέχρι Χαλάνδρι (μένει Κυψέλη).
Αλλά από την άλλη, μετά μιλάγαμε σε chat, και όχι μόνο ήταν full responsive, αλλά είχε κάνει και homework για να μου μιλήσει (τις προάλλες την ρώταγα τι τραγούδια της αρέσουν, και δεν είχε να μου απαντήσει, και σήμερα άρχισε να μου λέει ότι τσαντίστηκε την προηγούμενη φορά που δεν ήξερε και τώρα είχε κάτσει και είχε φτιάξει λίστα, με πέθανε στα links).
Οπότε τι να κάνω; Να της πω να βγούμε αύριο; Αυτή δεν μου αντιπρότεινε κάτι, ούτε έκανε νύξη να βγούμε όταν μου γείωνε το σημερινό. Αλλά δεν βγαίνει το συμπέρασμα από όλα αυτά ότι γενικώς θέλει;
Gee, ένας ένας ρε παιδιά.
Ξαναμιλήσαμε στο skype, της κάνω
-Πάντως ήθελα να σε δω σήμερα
-Θα με δεις οσονούπω, don’t worry.
-Oh, I don’t worry. Τι σκεφτόσουνα δηλαδή;
-Τίποτα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι… Κυριακή μάλλον θα πάω σε ένα φίλο μου το βράδυ, οπότε μπορούμε να συναντηθούμε απόγευμα if you like.
-Κυριακή στις 8:30 θα πάω στο μπλα μπλα γιατί έτσι κι έτσι.
-Ε ωραία. Κι εγώ τέτοια ώρα θα πάω. Οπότε νωρίτερα. Καλά έχουμε ως την Κυριακή. Απλώς στο λέω.
Εν τω μεταξύ, όταν ήθελα να την πάρω τηλέφωνο το απόγευμα, αντί να πατήσω Χριστίνα dnb, πάτησα στο Χριστίνα *close, και μίλησα με τη χθεσινή. Ό,τι να ’ναι…