Καλησπερα σε ολους.Ειμαι 25 χρονων,μενω δηστυχως στην κορινθο.Λεω δηστυχως επειδη ειναι πιο δυσκολο να κανεις γνωριμιες αν δεν εισαι σε εναν κυκλο ηδη εδω περα,ειδικα αν δεν εισαι πολυ εξωστρεφης.
Ειμαι αρκετα παχυσαρκος,κακος στις σχεσεις μου με τις γυναικες αν και εχω καποιες εμπειριες και εχω βελτιωθει αρκετα σε σχεση με το παρελθον.Με λιγα λογια,ειμαι το αντιθετο του PUA!0 Game δηλαδη!Κυριως λογω ελλειψης αυτοπεποιθησης πιστευω.
Εχω σχεση με μια κοπελα τα τελευταια 5 χρονια και δεν ψαχνομαι να την απατησω αλλα θα ηταν ωραια να ηξερα πως ειμαι επιθημητος.Κανενα ζευγαρι δεν ειναι σιγουρο πως θα ειναι για παντα μαζι ετσι κι αλλιως..
Ετσι ξεκινησα πριν λιγες μερες διαιτα και γυμναστηριο για να φτιαξω τα εξωτερικα και τωρα θελω να γινω μελος σας για τα εσωτερικα.
Απαντωντας τωρα στις ερωτησεις σας:
Σεξουαλικα εχω κανει πολλα,κυριως με την κοπελα μου.Ποτε δεν ειχα παραπονα σε αυτον τον τομεα ευτυχως.
Σε γυναικες που δεν ξερω σπανια θα μιλησω,αν και οπως ειπα εχω βελτιωθει καπως.Παλια ουτε που θα τις κοιταζα!
Πιστευω οτι εχω αρκετα χαμηλο ποσοστο επιτυχιας.
Εχω παει με 10 γυναικες αν θυμαμαι καλα και 1 σχεση.
Το σαιτ το βρηκα τυχαια διαβαζοντας για το game στο διαδυκτιο.Δεν εχω διαβασει το βιβλιο ακομα.
Γενικως φτανοντας στα 25 ειδα τον εαυτο μου και αποφασισα πως θελω να βελτιωθω σε αρκετους τομεις.Αυτο ειναι ενα μερος της προσπαθειας μου αυτης.