Γεια σας, το ονομα μου ειναι κωστας ,ειμαι 19 χρονων και προσφατα μετακομισα στην αθηνα .σχετικα με τον χαρακτηρα μου πιστευω πως ειμαι υπομονετικος και τελειομανης …οσο αφορα τις γυναικες πιστευω πως εχω φτασει σε ενα καλο επιπεδο αν και οι μακροχρονιες σχεσεις που εχω κανει (1 με 2 χρονια περιπου) ειναι μονο 2.οσο για μικροτερες σχεσεις εχω κανει αρκετες…βεβαια τις περισσοτερες γυναικες τις εχω γνωρισει μεσα απο παρεες και πιο σπανια με το να μιλισω σε καποια που δεν ξερω…σχετικα με το game ειμαι καινουργιος.διαβασα προσφατα το βιβλιο the game απο οπου εμαθα για τα σχετικα και αποφασισα να αναζητισω στο internet περισσοτερες πληροφοριες για το pick up.στην αναζητηση μου για καποιο ελληνικο forum βρικα αυτο το site το οποιο μου φανικε και το πληρεστερο σε θεμα περιεχομενου.αποφασισα λοιπον να εγγραφω σε αυτο για να γνωρισω καλιτερα το pickup και να μπορεσω να μαθω και να εφαρμοσω νεες τεχνικες .Η ιδεα να μπορεις να προσεγγιζεις οποια γυναικα θες ειναι αρκετα δελεαστικη και πρεπει ολοι μας να ειμαστε ενημεροι για το πως θα το πετυχουμε