γεια χαρά, είμαι ο the real naked chef, είμαι 22 χρονών και σπουδάζω στα γιάννενα.
με τις γυναίκες είχα καλές σχέσεις από μικρός και νόμιζα πως αρκεί να είσαι εμφανίσιμος. μεγαλώνοντας όμως, κατάλαβα πως από μόνο του δεν είναι αρκετό και πως πρέπει να δουλέψεις για να τα καταφέρεις. έτσι ξεκίνησα να προσπαθώ και να εφευρίσκω τρόπους προσέγγισης ανάλογους με τον χαρακτήρα μου. γενικά είμαι άνετος τύπος, ανέμελος και πολυδιαβασμένος και πάνω σ’ αυτά “έφτιαξα” κάποιες τεχνικές, οι οποίες, όπως με ενημέρωσε ο καλός μου φίλος 1000ras, που μου πρότεινε το forum σας, έχουν ονομασίες. ανοίγω χωρίς να διστάζω σε άγνωστες κοπέλες έχοντας καλό ποσοστό επιτυχίας, ο 1000ras λέει ότι είμαι ψιλοnatural, αυτή τη στιγμή έχω σχέση, αλλά συνεχίζω το pickup γιατί μου αρέσει και προσπαθώ να βοηθήσω φίλους και γνωστούς που έχουν πρόβλημα και κολλάνε να μιλήσουν. οπότε είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ και να βοηθηθώ. δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό ακόμα αλλά πιστεύω πως δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με τις ορολογίες.