Καλησπέρα σ’όλους και καλή χρονιά!Μένω στον Πειραιά και είμαι 30 χρονών.Οι σχέσεις μου με τις γυναίκες δεν μπορώ να πω οτί είναι καλή 😐 Με το μόνο θυληκό που είχα σοβαρή σχέση διαρκείας μέχρι σήμερα είναι η μηχανή μου…α και η μουσική!Εχω κάνει 4 σχέσεις με την μεγαλύτερη να είναι είναι 9 μήνες.Αυτή την στιγμή δεν έχω σχέση (2 χρόνια τώρα).
Θεωρώ ευατόν εμφανίσημο και πολλές γυναίκες στην ζωή μου μου το έχουν επιβεβαιώσει.Είμαι ψηλός με αρκετά αρρενωπή εμφάνιση και γυμνασμένο σώμα.Ντύνομαι καλά,είμαι πάντα καθαρός και προσέχω τον εαυτό μου μέχρι λεπτομέρειας(νύχια,δόντια,τρίχες,όμορφη μυρωδιά)Εχω καλό χιούμορ και καλό λέγειν αλλά αυτά μου βγαίνουν εάν αισθανθώ άνετα με τον/την άλλον.Εχω κάνει σεξ πέραν των 4 σχέσεων μου με άλλες 9 γυναίκες κυρίως σε διακοπές ή ταξίδια(για τα οποία τρελαίνομαι).
Στον στενό κοινωνικό μου περίγυρο δεν έχω γυναίκες φίλους και αυτό όπως καταλαβαίνετε δυσκολεύει τις πιθανότητες μου για καινούργιες γνωριμίες.Επίσης έχω προσπαθήσει να γνωρίσω κάποια μέσω φίλων αλλά δεν τα έχω καταφέρει είτε γιατί καποιοι δεν έχουν κάτι εύκαιρο,είτε γιατί έχουν σχέση κ έχουν απομονωθεί,είτε γιατί φθονούν και με βλέπουν ανταγωνιστικά(επιβεβαιωμένο) αλλά κυρίως δεν μου αρέσει να παρακαλάω και να φαίνομαι λιγούρης.Εχω ορκιστεί οτί δεν πρόκειται να φανώ αναξιοπρεπής ειδικά μπροστά στα μάτια γνωστών για κανένα λόγο,και παρακαλώντας πάνω από 2 φορές νομίζω οτί φαίνεσαι τέτοιος..
Καμμιά φορά λέω ψέμματα σε φίλους,μόνους ή μη για να μην δείχνω τόσο μόνος όσο νιώθω και είμαι.Προτίμω να αρνηθώ 1 έξοδο με 1 φιλικό μου ζευγάρι λέγοντας ψέμματα οτί θα βγω με κάποια γνωστή παρά να είναι οι 2 τους(όσο καλά και αν κρύβω την αμηχανία) και εγώ συνεχώς μπακούρι.
Υπάρχουν φορές που αντέχω την μοναξιά μιας και το μεγαλύτερο χρονικό διαστημα είμαι μόνος αλλά και άλλες που νιώθω φοβερά άσχημα και τώρα τελευταία συχνά.Δεν διστάζω να μιλήσω σε 1 κοπέλα μιας και υπολογίζω στην καλή μου εμφάνιση αλλά δεν ξέρω τι να πω για να αρχίσω και όταν βρίσκω και ανοίγω 1 σετ δεν μπορώ να συνεχίσω και η συζήτηση καταλήγει σε κοινοτυπίες.Έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα στην ζωή μου και έχω δώσει περισσότερα αλλά κατά 85% δεν καταλήγουν κάπου.
Εμαθα για το forum από το blog “ξενέρωτες” κατέβασα και είδα και τις 2 σεζόν του PUA και σήμερα πήρα και το βιβλιό “Τhe game” oπού έχω πέσει με τα μούτρα και σταμάτησα μόνο για να εγγραφώ εδώ!
Γενικά έχω καταλάβει οτί αν βρω κάτι θα το κάνω μόνος μου και θεωρώ οτί μέσω του βιβλιού και του forum θα καταφέρω να μάθω αρκετά πράγματα για τις γυναίκες και θα προσπαθήσω να τα εφαρμόσω μπας και μπορέσω να βρω κάποια γυναίκα και γενικά να βελτιώσω την πέραν του γυμναστηριού και της μηχανής μίζερη ζωή μου.
Μου λείπει φοβερά η αυτοπεποίθηση και θέλω πια να παλέψω να την αποκτήσω.Θέλω να μάθω πράγματα για το PU και να αρχίσω να προσπαθώ να τα εφαρμόσω.Εχω πολλή όρεξη και ευελπιστώ και στην βοηθεία όσων γράφονται εδώ πέρα.
Θα παρακαλούσα να έχω πρόσβαση στα κρυφά forum και δ.συζητήσεις για να μπορέσω να αρχίσω να μαθαίνω πράγματα από παιδιά που το έχουν προχωρήσει το θέμα 😉
Προσπάθησα να είμαι ειλικρηνής σαν σωστός άνδρας..Αυτά για εμένα και καλώς σας βρήκα παίδες. 😃