Ανοίγω ενα ανεξάρτητο τόπικ απο το προηγούμενο, πιο ανάλαφρο και σχετικά απλό. 🙂
Θα αρχίσω λέγοντας πως ειμαι μεγάλος fan του natural game και κατα τη γνώμη μου ειναι ο πιο αποτελεσματικός (για μένα τουλάχιστον) τύπος game.
Δεν τα πάω καλά με το κρύβώ απο τον εαυτό μου και απο τους άλλους τις προθέσεις μου, ούτε να χρησιμοποιώ canned υλικό.
Πιστεύω οτι αντλείς μεγαλύτερη αυτοπεποίθση/αυτοεκτίμηση απο το να εισαι original και straightforward τύπος και σε βοηθάει να εισαι και congruent, αν και ίσως διαφωνόυν άλλοι.
To θέμα ειναι που έχω ειναι πρακτικό ομως όχι θεωρητικό γιαυτο απευθύνομαι σε direct/natural gamers:
Μου ειναι πολύ εύκολο να προσεγγίσω μια κοπέλα που ειναι μόνη της και ασχολείται με κάτι οπουδήποτε (σχολή, καφετέρεια, μαγαζί) εκτός αν ειναι στο δρόμο και βιάζεται να πάει απο το σημείο Α στο σημείο Β που δεν γουστάρω να κάνω open. Αρέσκομαι σε χαλαρές καταστάσεις.
Τότε λοιπόν όλα κυλάνε ομαλά και ομορφα 1on1, μπορεί να υπάρχει έλξη και να εξελιχθεί ή παλι να μην προκύψει κάτι, αλλά cool either way.
Στην πράξη τώρα δεν ξέρω πως να χειριστώ καλά/ομαλά το να προσεγγίσω 2 ή 3 κοπέλες που είναι μαζί και να γνωρίσω αυτή που με ενδιαφέρει (με direct τροπο πάντα).
Θα αρχίσω με τη 1on1 μέθοδο μου, που με βολεύει και την ευχαριστίεμαι και όλας.
Έστω οτι βλέπω μια ελκυστική κοπέλα μόνη της, χωρίς να διστάσω μπορώ να τη πλησιάσω να κάτσω μαζί της και να της πω “Γεια, μου φάνηκες σαν κάποια που θέλω να γνωρίσω. ή Μου άρεσες/φάνηκες ενδιαφέρουσα και είπα να γνωριστούμε ή κατι παρόμοιο” (με ευδιάθετο τόνο, γιατι παίζει ρόλο να φάνεις φιλικός/casual) τοτε αυτή εκτιμάει την ειλικρίνεια μου συνήθως, χαμογελάει και με ρωτάει πράγματα για μένα κτλ. Δηλαδή δημιουργώ ενα ωραίο ζεστό κλίμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν ειναι 2-3 κοπέλες μαζί όμως και θέλω να γνωρίσω τη μία τι κάνω.
Προσπαθώ να ανάγω το ίδιο πράγμα εδώ αλλα δεν βολεύει οπως το βλέπω.
Μπορώ να πλησιάσω παλι και να μιλήσω σε μια απο αυτές να πω κατι αντίστοιχο (αλλα το κακό ειναι οτι θα γυρίσουν όλες όταν πω “γεια”) και θα πρέπει αρχικά να αγνοήσω τις άλλες 2 το οποίο μάλλον δεν θα φανεί καλά ουτε στην κοπέλα ουτε στις φίλες της, και μετά μπορώ να μιλήσω λίγο και στις υπόλοιπες απο ευγένεια.
Ή μια άλλη λύση ειναι να πλησιάσω να χαιρετήσω όλο το γκρουπ και να πώ αφου συστηθώ στο γκρουπ, “ήθελα να γνωριστουμε με τη φίλη σας” μιλωντας στο γκρουπ, ή απλα να μιλήσω απευθείας σε αυτή που θέλω. Αυτό φαίνεται κάπως πιο casual/φυλικό/normal απλά το θέμα ειναι οτι δεν ειναι τόσο άνετο να μιλάς με μια κοπέλα και να ειναι και άλλες δίπλα της, θα προτιμούσα να είμασταν μόνοι μας. Έτσι ειμαι αναγκασμένος να μιλάω και με τις άλλες.
Γενικά δεν μπορώ να κάνω ακριβώς αυτο που θέλω σε αυτή τη περίπτωση, και ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να το χειριστώ δεν ειναι direct. (Είναι να δείξω πχ οτι μάλλον γουστάρω κάποια/κάποιες απο αυτές αλλα να μην διευκρινίσω κατευθείαν ποιά, να τις έχω να μαντεύουν και σε κάποια φάση “να δανειστώ” μια απο αυτές “για να της δείξω κάτι” και να πάμε πιο μέρα να μιλάμε, κινο, και να προχωρήσει)
Ίσως υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος (direct κατα προτίμηση) που δεν έχω σκεφτεί.
Αν κάποιος χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους και έχει εμπειρία σε αυτό θέλω να ακούσω τη γνώμη του.