Hondakias
1) Μένω στην Αθήνα , σύνορα Αγια Παρασκευή - Χαλάνδρι , στα 22 είμαι λιγο υπερδραστήριος ,νευρικός ενα πράμα και φαφλατάς ώρες ώρες
2) Σχέσεις δεν είχα πολλές , δύο ολοκληρωμένες σχέσεις μία στα 19 και μία στα 21 κρατήσανε 2-2μιση μήνες , και πρώτο μου φιλί στο γυμνάσιο με είχε βουτήξει ενα κορίτσι που μ’άρεσε και ντρεπόμουνα να της μιλήσω στα καλά καθούμενα, 5-6 σχέσεις συνολικά …. απο μικρός θυμάμαι μίλαγα και σε γυναίκες και 10 χρόνια μεγαλύτερες μου ,και η παρέα πάντα διάλεγε εμένα για να πάω να μιλήσω σε κάποια άγνωστη απέναντι πως ο κολλητος μου την γουστάρει ,να της πασσάρω κάποιο ραβασάκι που έγραψε πρόχειρα ο αδερφός σε ενα χτυπημένο εισιτήριο ή σε ενα μπαράκι να χορέψω δίπλα με μια γυναικοπαρέα για να τις φέρω στην παρέα μας , βέβαια άλλο το άγχος να πας να μιλήσεις για εναν φίλο και άλλο αμα την θές εσύ ο ίδιος ……… ποσοστά επιτυχίας θα έλεγα 1 στα 10 και αυτό με επιφύλαξη προς το παρόν
3) Επιπεδο game ειμαι απλά πρωτάρης , ασχολούμαι εδώ και ενάμιση μήνα διαβάζοντας βιβλία σχετικά ,παρακολουθώντας βιντεάκια , και μεταφράζοντας-σημειώνοντας σε ένα τετράδιο κάποια βασικά , προς το παρόν εχω sargarei μερικές φορές μόνος μου για να δω πως πάνε κάποια πράματα στη πράξη γιατι φοβάμαι ότι αμα ερχόμουν wingman για οποιονάνε μάλλον με τόσα λίγα που ξέρω θα του χάλαγα και το παιγνίδι , πάντως είχα μέχρι τώρα 8-10 opener σωστά και ενα παραλίγο number close σε moving target μεσημεριάτικα άλλα το άφησα εκεί γιατι ήταν μέρα δοκιμής και το κορίτσι δε με ενδιέφερε
4) Εμένα ειλικρινά με έχει μαγέψει το pua , απο τότε που άρχισα να το ψάχνω , με παρατηρώ ακόμα και τώρα πως στο σουβλατζίδικο η όμορφη τυλίχτρια στο καφενεδάκι η γλυκιά σερβιτόρα στο μπαράκι μια κοριτσοπαρέα πια , για το έτσι πάω και ανοίγω κουβέντα και νιώθω ζωντανός όσο ποτέ αλλοτε , οχι σαν παλιά που χα σκυφτό το κεφάλι απογοητευμένος γιατι έχω χάσει πάμπολες φορές στη ζωή μου. Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου , αυτό είναι όλο και ίσως να κερδίσω το κορίτσι που αγαπάω εδω και καιρό , ίσως κάποια στιγμή να παντρευτώ και να κατασταλλαξω με μια άλλη που και πάλι θα είναι τέλεια μαζί μου ….και πάλι όμως να μπορώ να ισχυριστώ στο γιόκα μου αύριο μεθαύριο σαν θα προσπαθώ να του μάθω έστω τα βασικά του pua οτι γιόκα πριν γνωρίσω τη μάνα σου και σε φτιάσουμε , έζησα παιδί μου , είχα ιστορία με την Σοφία με την Μαρινα ,ταξιδέψαμε εκεί κάναμε ετούτο …και νά νε αλήθεια να τα θυμάμαι , να τά χω ζήσει ….. πρέπει λοιπον και το παλεύω προς το παρόν να αλλάξω τον εαυτό μου