Γεια σας παιδια.Ειμαι 25 χρονων απο κορινθια και γενικα η ζωη μου εχει παρει την κατιουσα τον τελευταιο καιρο.Οχι μονο οσον αφορα κοινωνικα θεματα αλλα και αλλα πιο σοβαρα.
Μετα απο εναν χωρισμο απο μακροχρονια σχεση και μια oneitis που παει να με καταστρεψει αποφασισα να δω τι μπορω να κανω για να “διωρθωσω” κοινωνικα τον εαυτο μου.
Με τις γυναικες ποτε δεν ειχα καλες σχεσεις,ημουν γενικα πολυ ντροπαλος αν και το ξεπερναω με τα χρονια.Εχω παει με 10 γυναικες συνολικα.Η μια ηταν η σχεση μου.Σε γυναικες που δεν ξερω σπανια μιλαω αν και τωρα πια τουλαχιστον το επιχειρω μερικες φορες.Για ποσοστα επιτυχιας ας μην το συζητησουμε καλυτερα!Εχω πολυ χαμηλη αυτοπεποιθηση.
Καταλαβαινω πως ειμαι AFC απο την ορολογια του pua και θελω να το αλλαξω αυτο.Εχω φτασει να ειμαι 25 χρονων,ανεργος με αρρωστη μανα και κοινωνικα μονος απο σχεδον καθε επαφη.Τα σοβαρα προβληματα μπορω να τα αντιμετωπισω μονος μου αλλα η ελλειψη social skills μου δεν βοηθαει στα υπολοιπα.Αυτο θελω να αλλαξω λοιπον.Τωρα…απο που ξεκιναω???!