Στα περισσότερα θα συμφωνήσω κ με Sniper.Βέβαια έκανες κάτι λάθη που ήταν καθοριστικά…
loverpua wroteΠροχτές μου λέει ότι έχει κλείσει τραπέζι και να βγούμε.Βγαίνουμε με την παρέα της
Αυτή η περίπτωση είναι κωλοκατάσταση.Γενικά να ξέρεις ότι αν δεν την έχεις κάνει lay μην αφήνεις να κανονίζει Πρώτον:Αυτή για την βραδιά Δεύτερον:Να παίζει στην έδρα της.Δηλαδή μην πηγαίνεις μόνος σου κ να είναι αυτή με την παρέα της γιατί ένα μεγάλο βαθμό απο Frames και Logistics τον αφήνεις στο έλεγχο της.
Ας πήγαινες,αλλά ας έπαιρνες μαζί σου κ κάποιο wing.Κάπου στα μέσα της βραδιάς θα πήγαινες για το Kclose κ αν έβλεπες απο Callibration ότι κάπου το θέμα σκαλώνει να έκανες Cold μπροστά της.
Απο την στιγμή που είχες την γνώση ότι μία εμφανίζεται κ την άλλη χάνεται κ μετά σου λέει να βγείτε με παρέα οι πιθανότητες βαραίνουν στο να παίζει κ άλλος γκόμενος.
Δεδομένου κ της δυναμικής(που ήταν με την παρέα της)έπρεπε να γυρίσεις το Παιχνίδι τούμπα.
Μην ξεχνάς.Αν στην διαδικασία του Seduction κάνει ένα βήμα πίσω μπορείς να κάνεις Agressive Direct κ μετά 2 βήματα εσύ πίσω.
Όπως κ να έχει,απο την στιγμη που δεν είδες ξεκάθαρη κατάσταση απο μεριά της σημαίνει ότι κ εσύ δεν ήσουν ξεκάθαρος ή ότι έδειξες τουλάχιστον μία φορά needy.
Οι λόγοι που σου είπε να πάς στο μαγαζί είναι πολλοί κ παρουσιάζονται σαν μεταβλητές.
1.Ανέβασες αρκετά Provider frame κ ήθελε κάποιον να της δίνει compliments κ να της ανεβάζει το self esteem.Ειδικά αν παίζει κ άλλος γκόμενος ώς Lover αυτό επιβεβαιώνει κ άλλα δύο παρακλάδια
α.Ήταν κ αυτός στο μαγαζί κ ήθελε να τον κάνει να ζηλέψει
β.Σε ήθελε για emotional tampon
2.Μπορεί να ισχύει το αντίθετο κ κάποια στιγμή να ανέβασες εσύ Lover Frame κ να χτύπησες Attraction.Στην περίπτωση που κάποπιο άλλο αρσενικό παρουσιάζεται ώς Provider.Αν κ αυτή η περίπτωση μου φαίνεται πιο δύσκολη.
Γενικά μήν ξεχνάς:
1.Your Rules
2.Πρώτα ρίχνεις Lover Frame.Ποτέ το αντίθετο γιατί ή θα πέσεις σε Beta Frame ή Ljbf
loverpua wroteΤην ώρα που μιλάγαμε είπαμε να είμαστε μαζί.
Γελοίο.Αυτά δεν τα λένε ούτε παιδιά δημοτικού.Έριξες ταφόπλακα μόνος σου κ σήκωσες φωτεινή ταμπέλα Beta/Provider.
Αφού έβλεπες ότι το παίζει σύσκολη έπρεπε να της σπάσεις τον τσαμπουκά κ να την ρώταγες με C&F ύφος όταν θα έτρωγες το Lmr:'‘Υπάρχει περίπτωση να με πιπώσεις σαν τρελή σήμερα?’'
Θα έτρωγες ένα Shit test μέχρι τον ουρανό αλλά θα ξερίζωνες frame μία κ καλή…
loverpua wroteΤο επόμενο βράδυ την παίρνω τηλ.
Δεν πήρες σοβαρά τον πρώτο Κανόνα που μαθαίνουμε όταν μπαίνουμε στο Game:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Αν νομίζεις ότι το εννοούσε όταν έλεγε ότι θέλει να είσαστε μαζί γελάστηκες
loverpua wroteτης λέω σε μια ώρα να είσαι έτοιμη θα σε πάρω να βγούμε, και λέει θα τελειώσω το φαγητό και θα σε πάρω να σου πω σίγουρα.
loverpua wroteΜετά από καμιά ώρα την παίρνω τηλ. αλλά δεν το σηκώνει.
Needy = Beta
loverpua wroteΚάνω άλλο ένα τηλ. αργά το βράδυ και μιλάμε για κανα 2ωρο.
SuperNeedy = SuperBeta
Πιθανότατα πιο πρίν ήταν με άλλο γκόμενο κ ο λόγος που σου είπε να περιμένεις για το αν θα βγείτε ήταν γιατί περίμενε να σχολάσει ο άλλος για να δεί αν μπορεί.
Μιλούσε ένα 2ωρο μαζί σου ακριβώς όπως θα μιλούσε με μία φίλη της.Κανένα Emotional Spark.Κ σε παρακαλώ ΣΤΑΜΑΤΑ να μιλάς τόση ώρα στο τηλέφωνο με τις γυναίκες…
loverpua wroteΣήμερα στέλνω ένα μήνυμα αλλά δεν απαντάει
Omega Male
loverpua wroteκαι μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει και είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάρει.
Πές μου 3 λόγους για να σε πάρει…
loverpua wroteΝα κάνω κάτι άλλο από την μεριά μου?
Βe a Man…It’s your Job…An your Nature
loverpua wroteΚαι ποιος ο λόγος να συμπεριφέρεται έτσι…
Ποντικοκούραδα γιαχνί…Πόσο πρέπει να χεστείς για την συμπεριφορά της???
Αντί να προβληματίζεσαι γιατί συμπεριφέρθηκε εκείνη έτσι,άρχισε να σκέφτεσαι τους λόγους που ΕΣΥ συμπεριφέρθηκες έτσι… 😉