Ετοιμαζόμουνα να γράψω απάντηση, και βλέπω ότι με κάλυψε ο juan.
Ακόμα και αν υπάρχουν εξαιρέσεις και σου συμβεί αυτό μία φορά επειδή θα πετύχεις μία που ήθελε μόνο φάσωμα, ή μία που αν δεν φιλάς όπως της αρέσει θα ξενερώσει, (ή εκείνη που είχα πετύχει εγώ που μου έλεγε ότι είμαι Ζυγός σαν τον πρώην της, και τη λένε Γεωργία σαν την πρώην μου… που ενώ είχα τρελλά ΙΟΙ και μπορούσα να κλείσω επιτόπου, κατέληξε flake) κλπ κλπ, το ότι μας συμβαίνει σε όλους, και συχνά, πρέπει να έχει σχέση με το congruence.
Το πιο τρανταχτό προσωπικό μου παράδειγμα είναι το dnb close. Και ήταν και η αφορμή να προβληματιστώ για το game μου, και βρήκα λάθη που έκανα και πιο πριν, παρόλο που είχα κλείσει targets και είχα κάνει lays. Είναι πολύ εύκολο και το παθαίνουμε όλοι τελικά. Οι λύσεις είναι μάλλον δύο, αν και μπορεί να γράψει κανας iceman κάτι αύριο από κάτω και να με στείλει. Αλλά νομίζω ή γινόμαστε ρομποτάκια να ξέρουμε τόσες ρουτίνες και κόλπα ώστε να μπορούμε να τρέχουμε game για ώρες, όχι για μισή ώρα μέχρι το φάσωμα. Ή, αυτό που έκανα εγώ :p Transition to natural game (το post εννοώ), Razorjack method, David X, και λίγη δουλίτσα σε ένα χαρτί, να χτιστούνε τα σωστά mindsets που θα κάνουν τη δουλειά για εμάς.
Υπόψην, ότι μάλλον δεν έχει σημασία αν οι ρουτίνες και οι ιστορίες είναι φίδια ή αληθινές. Το θέμα φαίνεται να είναι ότι ακόμα και αν λες handpicked αληθινά περιστατικά, δείχνεις μόνο το 5% του εαυτού σου ενώ, μέχρι να τη φασώσεις και να χαλαρώσεις, προσπαθείς να “κρύψεις” το 95%. Μετά το φιλί χαλαρώνεις, η σχέση θα αλλάξει απότομα σε 25%-75%, και να πώς ξενερώνει. Ακόμα και αν το κάνει υποσυνείδητα. (τα ποσοστά τα έβγαλα απ’ τον κώλο μου, αλλά καταλαβαίνετε το νόημα)