Χαιρετώ όλη την παρέα των PUA.
1.Με λένε Δημήτρη, είμαι 27 ετών, κ μένω στην Αθήνα.
2.Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο είναι…ανύπαρκτες! Γενικά ούτε το ζώδιο, ούτε το φλουρί της βασιλόπιτας, ούτε οι ευχές, ούτε τα προξενιά, ούτε η τύχη μόνη της μπορούν να βοηθήσουν.
Οι γυναίκες γενικώς με βλέπουν σαν φίλο, μιας κ πάντα αναλώνομαι στο μόνο που ξέρω καλά..τις επίπεδες συζητήσεις. Και αναρωτιόμουν τί έκανα λάθος όλο αυτό τον καιρό!
Απο σχέσεις μία και τυχαία. Μία=Καμμία.
Θα χαρατηριζόμουν ως ο Κλειδωμένος (ο χαρακτήρας από το THE GAME)
Γενικώς μιλώ με γυναίκες που δεν ξερω, μόνο εαν έχω έμπνευση, κ θελω να ρωτησω κάτι επειδή το χρειάζομαι…αλλά τις περισσότερες περιπτώσεις δεν ανοίγομαι.
3.Ταξίδευα με ένα πλοίο, κ είδα μια διαφήμιση σε ένα περιοδικό για το The Game.
Με το παιχνίδι ξεκίνησα την 1/12/11. Ουσιαστικά στη θεωρία είμαι.
Οπότε ξεκίνησα με:
1) από το site της έλξης αγόρασα κάποια βιβλία.
Αν κ εισαγωγικά, μου άνοιξαν τα μάτια σε πολλά θέματα
2)Το παιχνίδι του neil Strauss. Το θεωρώ παραμύθι, για να σου ανεβάζει τη διάθεση, λίγα πρακτικά έχει.
3) σεμινάρια ενός PUA που λέγεται Bobby Rio. (Small Talk Fun and Sexy)
Όλα τα παραπάνω δεν τα έχω ολοκληρώσει, αλλά κάθε μέρα διαβάζω, κ κρατώ σημειώσεις.
Πιστεύω οτι από περισσότερες των 1 πηγων..βγαίνει το ζουμί.
Αρκεί να μην λέει ο καθένας τα δικά του.
Λίγα πράγματα έχω εφαρμόσει κάποιες φράσεις όχι κάτι ολοκληρωμένο.
Πιστεύω ακόμα ότι είναι αδύνατο, να κάνεις τέτοιες συζητήσεις σε γυναίκες.
Πολλά από όσα διαβάζω, εχω δυσκολίες να τα εφαρμόσω, μου φαίνονται εξωπραγματικά.
4.Συμφωνώ, όπως ο Στιλάτος, δεν είναι κ τόσο ευχάριστο να παραδέχεται κάποιος ότι είναι μισός άντρας, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Βρήκα κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να με αλλάξει. Και το έψαχνα χρόνια. Δεν είμαι σίγουρος εάν κ πότε θα γίνω σουπερσταρ PUA. Πρωταρχικός στόχος μου είναι το Inner game, να ξεμάθω και να αντικαταστήσω πολλά στραβώματα που διαπίστωσα ότι έχω στο πως αντιμετωπίζω τις γυναίκες. Εδώ βοηθούν κάποιες ασκήσεις. Έπειτα στοχο έχω να γίνω καλός συζητητής, σε οποιαδήποτε παρέα.
Αλλά έχω κενά κ αλλού, στο πείραγμα, στο κλείσιμο,… πολλά. Δεν τα διδάχτηκα ποτέ.
5.Το site το βρήκα κάνοντας αναζήτηση στο google.
Πρώτα βρήκα το αμερικάνικο, οπότε λογικά θα υπάρχει κ ελληνικό!
Χαίρομαι που είμαι μέλος σε μια κοινότητα όπως αυτή!
Πιστεύω οτι έμπρακτη υποστήριξη πρέπει να υπάρχει…σε όσους προσπαθούν!