Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο Τόριν, 33 χρονών από Αθήνα.
Είμαι ένας τύπος που σε μικρότερη ηλικία είχα πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση για τον εαυτο μου και η σχέση μου με τις κοπέλες ήταν από δραματική έως κακή. Ελάχιστες εμπειρίες μέχρι που πήγα στα 19 μου στην Αγγλία για σπουδές και ήρθα σε άμεση επαφή με κοπέλες έκανα τις πρώτες μου σχέσεις και στην πορεία είδα οτι είχα και κάποια αποδοσχή προς το αντίθετο φύλλο πράγμα που έκανε να νιώθω οτι δεν ήμουν κανας καμπούρης. Είμαι γενικώς ηπίων τόνων και οι χαρακτηρισμοί των άλλων είναι του στυλ: “καλό παιδί, ευγενικός, με τρόπους, οχι μπήχτης, καλή παρεά, κοινωνικός, ευχάριστος” Θεωρω τον εαυτο μου πολύ ντροπαλό για να παω έξω σε ενα κλαμπ και να παω να μιλήσω σε μια άγνωστη, με καταβάλει το άγχος, νομίζω οτι θα πω κοτσάνα και δεν θα έχει συνέχεια και θα γίνω ρόμπα. Σε όσες περιπτώσεις μίλησα μόνος μου, πρέπει να είχα πιέι κατι παραπάνω ή να ήταν απόκριες και να έκανα προσεγγίσεις σε στυλ χαβαλέ λόγω κουστουμιού (είχε αποτέλεσμα με 2). Γενικά μπορεί να κοζάρω με τις ώρες και να σκέφτομαι να παω αλλά αν δεν ανοίξει κάποιος άλλος στην παρέα δεν κάνω βήμα. Όταν το κάνω πιθανόν να μιλάω περί ανέμων και υδάτων, τελευταία προσπαθώ περισσότερο to the point αλλά σε κοπέλες που συναντώ μεσω κοινής παρέας και έχω κάποια σύσταση και έτσι περισσότερη άνεση. Βρήκα το forum μέσω του blog ξενέρωτες και διαβαζω έδω και λίγες μέρες με μεγαλη δίψα και παίρνω θάρρος γιατι βλέπω από τα καλωσορίσματα οτι η αμηχανία και η ντροπή μπρος σε μια νέα γνωρίμία δεν είναι μονο δικό μου χαρακτηριστικο.
Με ενδιαφέρει να αποκτήσω γνώση που θα μου δώσει αυτοπεποίθηση να μιλάω σε γύναίκες που πριν θεωρούσα οτι δεν πρόκειται να ενδιαφερόντουσαν για μένα. Νιώθω οτι αν γίνει αυτή η αρχή πως έχω τον τρόπο μου να με συμπαθήσει κάποια αλλά μου λείπει η εμπειρία να προχωρήσω δραστικά γρήγορα και να πετύχω άμεσα κάτι. Η φοβισμένη μου ταχτική με οδηγεί σε εναν πιο εκ του ασφαλούς τρόπο που προσπαθώ να δειξω, καλός, γλυκός, ευγενικός κλπ και καταφέρνοντας να βγώ ραντεβού να το πάω αργά και σταθερά πραγμα που πολλες φορές δεν είανι αύτο που θέλει μια γυναικα.
Έχω μεγάλη όρεξη να ανταλλάξω γνώμες και να μάθω ταχτικές που θα με βοηθήσουν να δείξω την όποια γοητεία διαθέτω πιο άμεσα και να κάνω το παιχνίδι μου απαλλαγμένος από φοβίες και αναστολές. Με διακατέχει το τραγικό χαρακτηριστικό οτι για να κάνω σεξ με μια γυναίκα θα πρέπει να έχω μπει σε κατάσταση σχέσης πράγμα που προυποθέτει αρκετά ραντεβού, πολύ μπλα μπλα κλπ και ισως μια μικρή-μεγάλη δεσμευση την οποία θα δυσκολευτώ να βγάλω από την πλάτη μου.
Είμαι σε φάση 1 χρόνο μετά από 4 χρόνια σχέση όπου ήδη έχω καταφέρει να κάνω 3 μικρότερες σχέσεις (αυτό που έλεγα πριν) και τώρα πάλι μόνος βαδίζω για νεά μονοπάτια κυρίως όμως με φίλες φίλων κλπ από τον ευρύτερο κύκλο μου, αλλά και από τυπου προξενιά από φίλες που με θεωρούν αξιόπιστο να συστήσουν σε μια φίλη τους
Έχω διαβάσει ένα βιβλιό το “The Natural Art of Seduction” του Richard La Ruina και κάπως μου άνοιξε τα μάτια και την έψαξα λίγο με το PUA
Eλπίζω να μη σας κούρασα, χαίρομαι που σας βρήκα και ελπίζω ο καθένας να επιτύχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του στον ανώμαλό αυτό κόσμο των γυναικών!
Τorin