Μετά απο 4 χρονια σχέση γνωρίζω την Άννα 24χρ. ΗΒ6.5 το πράγμα εξελίσεται αστραπιαία και μετά το πρώτο ραντεβού ακολουθεί sex και μετά βγαίνουμε για κανα 3μηνο σε σταθερή βασή. Η κοπέλα ήταν τοσο απελευθερωμένη στο θέμα sex που μου έκανε πολυ θετική εντύπωση, αυτή γουστάρει τρελά και ήθελε σχέση και προσοχή. Μετά το 3μηνο γνωρίζω μια άλλη και σταδιακά κόβω από την Άννα δίχως να μάθει γιατι. Μετά από 4-5 μήνες μαθάινει απο κοινό γνωστό οτι έχω σχέση με άλλη, βρισκόμαστε τυχαία και της την πέφτω αλλά δεν ενδίδει καθώς λεει οτι έμαθε τι έγινε, χωρίς βεβαια να με βρίσει η να έχει ακραία αντίδραση. Χανόμαστε για κάποιο καιρό κ μετά ξεκινάει κ πάλι επαφή μεσω sms, fb κλπ με πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα και από τις 2 πλευρές χωρίς όμως αυτή να το προχωράει παραπάνω και χωρίς να ενδίδει στις προκλήσεις μου να βρεθούμε. Περνάει καιρός χανόμαστε για κανα 2μηνο, εγω στο ενδιάμεσο έχω χωρίσει από την άλλη και επιχειρώ να επαναπροσεγγίσω την Αννα. Το θέμα μας λοιπόν που θα ήθελα την συμβουλή σας είναι αυτό…
Ενώ μιλάμε πάλι στο τηλ. και της λεω οτι πλεον είμαι πάλι μόνος, υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα και διάθεση μεταξύ μας με αρκετά υπονοούμενα (είπαμε είναι αρκετά απελεθερωμένη)και δεν μου αποκλείει τίποτα. Με τον καιρό επιχειρώ να τη συναντήσω, την μια είχε κανονλισει, την άλλη μου λεεί ναι και μερικές ώρες πριν με παιρνει τηλ οτι είναι άρρωστη με πυρετο. Το αφήνω για 1 εβδομάδα, ξαναεπιχειρώ και μου λεεέι οτι έχει κανονίσει, αφήνω 2 εβδομα΄δες στελνω sms πως θέλω να βρεθούμε και μου λεεί με καλό τροπο πως δυστυχως φευγει για το εξοχικό της με γονείς για το πσκ. Σε κανένα sms ή τηλεφώνημα δεν μου έχει εκφράσει όμως οτι δεν γουστάρει να αχοληθεί μαζί μου πλέον, πιστεύετε οτι με τον τρόπο της παίζει και με εκδικείται που την άφησα για άλλη και τώρα κάνει το κομμάτι της για να με δει να την παρακαλάω? Είμαι σίγουρος οτι έχει και καθοδήγηση σε αυτά από κατι καριολίτσες φίλες της γιατι αυτή δεν είχε ποτε ταχτική και πάντα χόρευε στο ρυθμό μου και επίσης βασικό ξε΄ρω οτι είναι τσιμπημένη μαζί μου, οπότε δεν μου κολλάνε όλα αυτά μαζί. Τι πιστευετε, έχει νόημα να το κυνηγήσω άλλο, αλλά δεν εχω καμια διάθεση να σέρνομαι και από πίσω της γιατί δεν είναι και η θεογκόμενα γουστάρω τρελά όμως το σεξ μαζί της. Θα ήθελα τη γνώμη σας και τι θα κάνατε εσέις
ευχαριστώ