torin wroteΗ αλήθεια είναι οτι θα με ενδιέφερε και κάτι παραπάνω μαζί της
Σεβαστό αλλά βιάζεσαι.Απο τον λανθασμένο τρόπο που έπαιξες το θέμα του ξενοδοχείου δείχνει δύο πράγματα:
1.Δεν έχεις άλλες γυναίκες κάβα
2.Πίεσες την κατάσταση να τρέξει γρήγορα γιατί κατά πάσα πιθανότητα ήθελες επιβεβαίωση απο μεριά της ότι θέλει κ εκείνη κάτι παραπάνω.Πίστευες ότι αν δεχτεί να έρθει μαζί σου θα είχες κάτι χειροπιαστό στα χέρια σου.
torin wroteναι έχω τσιμπήσει τόσο όσο χρειάζεται οχι όμως σε υπερβολικό βαθμό
Δεκτή η ειλικρίνεια σου αλλά η πρόταση αυτή δεν υπάρχει.Τί σημαίνει έχεις τσιμπήσει τόσο όσο χρειάζεται?Ή σου επηράζει το Emotional State ή όχι.Κ είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.
torin wroteΗ φάση όμως είναι οτι αυτή δεν δείχνει οτι θέλει μόνο κρεβάτωμα, γουστάρει εξόδους, προτάσεις και πρωτοβουλίες απο μένα
Χεστήκαμε για το τί θέλει.Το θέμα είναι τί θέλεις εσύ κ αν μπορεί να στο προσφέρει.Όσο περισσότερο δεν κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου τόσο περισσότερο θα πέφτεις σε κενά Παιχνιδιού.
Έντονο συναίσθημα για την γυναίκα κ πετυχημένο Παιχνίδι κάνουν πολύ περίεργη Χημεία.Εγώ όμως θα ποντάρω στο δεύτερο.Γιατί στο πρώτο δεν έχω έλεγχο.
torin wroteΕκέι όμως είναι το μπέρδεμα για μένα γιατί είναι μια ανάμικτη κατάσταση ούτε καθαρά fb αλλά ουτε και LTR.
Δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα.Μόνος σου το χάνεις λόγω Inner γιατί δεν μπορείς να δρομολογήσεις τα '‘θέλω σου’'.Πιστεύεις ότι έχεις βρεί κάτι ποιοτικό κ βιάζεσαι να κάνεις κάτι σταθερό μαζί της.Κ κατά δεύτερον σου φαίνεται περίεργο να έχεις γυναίκα μόνο για το κρεβάτι.
Την θέλεις για m-ltr/Ltr?Μαζί σου.Την γνώρισες καλά?Σε κέρδισε?Προχωράς κ βλέπεις.Στην αρχή βγαίνεις μαζί της μία με δύο φορές την εβδομάδα.Ενδιάμεσα βλέπεις πως κυλαει η επικοινωνία μεταξύ σας.Αν επιδιώκει κ εκείνη να πέρνει τηλ. ή να στέλνει κανένα μήν.
Αγνοείς τους περισσότερους κανόνες του Game.Aπο την στιγμή που βιάζεσαι να ξέρεις αν η γυναίκα σε θέλει για σχέση τότε έχεις ένα κλασσικό παράδειγμα Nice Guy.Αυτές οι σκέψεις που κάνεις θα έπρεπε να της κάνει εκείνη.
Η φύση σου είναι να ηγείσαι κ όταν εσύ γουστάρεις να την τσουβαλιάζεις στον ώμο κ να την ξεσκίζεις.Η φύση σου είναι να παίρνεις αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει.Κ ένα θηλυκό που σε έλκει είναι κάτι που σου αξίζει.
torin wrote(αν δεν μου προκύψει τελικά να είναι καμιά καριολίτσα που να παίζει με άλλους 2-3 at the same time)
Τί λές?Σοβαρά?Αν εμείς παίζουμε με 2-3 γυναίκες είμαστε γαμιάδες ενώ αν παίζει αυτή με πολλούς άντρες είναι καριόλα?
torin wroteνα την κάνω να γουστάρει δίχως να βάζει αυτή τους όρους πράγμα που έχει αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας
Δεν γίνεται αυτό που λές κ ούτε πρόκειται να συμβεί σε κανένα παράλληλο σύμπαν.Θέτεις τους όρους σου κ όποιος θέλει ακολουθεί.Αν προπαθείς να πείσεις τον άλλο να ακολουθήσει τους όρους σου τότε δεν είσαι σίγουρος γι’αυτούς.
torin wroteμιας και αυτή έχει θέσει όρο εξαρχης που πρέπει προφανώς να συμβιβαστώ τουλάχιστον αρχικά προκειμένου να συνεχίσουμε.
Καλά μην τρελαθούμε κιόλας.Σιγά τους όρους που έθεσε.Απλά η κοπέλα είναι cool κ δεν θέλει να βιαστεί.Απλά εσένα σου κάθισε στραβά.Το ότι ξεσκίζεσαι με κάποια κ σου αρέσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κ σχέση.Ευκολάκι είναι φίλε…
torin wroteΣτη συγκεκριμένη φάση όμως ίσως να το θέλω και εγώ αυτό, οχι να θέτει όρους αλλά την κατάσταση (χαλαρά, βγάινουμε που και που χωρίς να είναι στάνταρ, γίνεται sex and life goes on)
Ίσως να το θέλεις ή το θέλεις?????
torin wroteδεν καίγομαι για σχέση με το καλημέρα
Αυτό να το πείς στο ξενοδόχο που πήρε την προκαταβολή 😉
torin wroteΕπίσης είμαι της άποψης οτι από αυτα που λέει μια γυναίκα να κρατάω τα μισά. Το δυναμικό στυλάκι, οτι είμαι γκόμενα δύσκολη που δεν θέλει δεσμέυσεις και αδυναμίες απο τον άντρα συνήθως είναι βιτρίνα και κρύβει μια γυναίκα με αρκετές ανασφάλειες που ίσως και να κάνει κρα για δέσμευση αλλά θέλει να σιγουρευτεί και να κάνει και το κομμάτι της μιας και βλέπει οτι τυγχάνει αποδοχής γενικότερα και νιώθει σεξουαλικά απελευθερωμένη.
Δεν ισχύει.Αν ήταν Lsd κ ήθελε να το παίξει σεξουαλικά απελευθερωμένη όπως λές για αποδοχή μετά το πρώτο Lay θα είχες κ τις πρώτες εισαγωγές για Betaizing.Εκτός κ αν δεν τις είδες.
torin wroteθεωρείς οτι μπορω να γυρίσω την κατάσταση εκεί που θέλω?
Μα στρωμμένη ήταν η κατάσταση.Εσύ βιάστηκες να το σοβαρέψεις.Κ κατά πάσα πιθανότητα να το ξανακάνεις.
Αν μου πείς που την θέλεις την κατάσταση ίσως κ να μπορέσω να απαντήσω…
torin wroteίσως να χρειάζεται και ρίσκο αλλά και θράσος με τον κίνδυνο να τη χασω αλλά τουλάχιστον αν φυγει θα σημάινει οτι ήταν μόνο μέχρι εκεί αλλιώς θα μπει στη θέση της και θα αρχίσει να δέχεται τους δικούς μου όρους.
Χαράρωσε φίλε.Δεν είναι πόλεμος για το ποιός θα περάσει τους δικούς του όρους.Have Fun.
torin wroteΠρος ποιά κατευθυνση πρέπει να είναι όμως το ρίσκο κ σε τι θέματα?
Aν συνεχίσεις να το αναλύεις τόσο μάλλον θα το κάψεις.Τί πρός ποιά κατεύθυνση?Δεν υπάρχει ρίσκο σε κάτι.Κ αν υπάρξει δεν είναι στον τομέα των γυναικών.Σιγά τ’αυγά.Η έχεις την αυτοπεποίθηση να κάνεις αυτό που γουστάρεις ή όχι.