Θα ήθελα την γνώμη σας την συμβουλή και μερικές οδηγίες σαν πιο παλιοί που είστε πάνω σε αυτό …..εγώ κάτι μήνες ,εναμιση δύο μήνες τώρα έμαθα περι pua, διάβασα σχετικά βιβλία , είδα αρκετά βίντεο ,κάθεμερα σχεδόν και μόνος ακόμα στο δρόμο στα μαγαζιά σε ενα φαστφουντάδικο σε ένα καφενεδάκι τιν βλέπω φάση sarging και ανοίγω με την οποιναδήποτε και νιώθω καλά σαν γυρνάω σπίτι ,άργησα να μάθω αυτό μονάχα με πονάει , έψαξα σε αρκετά φόρουμ και δόξα το θεο βρήκα και αυτό εδώ το δικό μας !
είναι λοιπόν ένα κορίτσι το οποίο έρχεται στη δουλειά μου , εδώ και τρία χρόνια περίπου , στη χάση και στη φέξη μια δυο φορες κάθε δυο βδομάδες και μου λέει ένα γειά μου χαμογελάει καμμιά φορά μου κάνει και κάνα σχόλιο αμα κουρεύτηκα οτι μου πάει πιο πολύ έτσι κτλ κτλ …. εμένα ρε παιδιά όποτε την βλέπω με τρώει το AA …. στο ενα γειά σου ή σε μια καλησπέρα κοντοστέκομαι , άντε να της μιλήσω για μισο λεπτό για τον καιρό η για κάτι που συνέβη
τώρα λοιπόν που έχω μάθει δυο τρια πράματα και με βλέπω σε μια τελείως άγνωστη οτι καταφέρνω και διώχνω το AA άγχος φοβίες και της ανοίγω κουβέντα…. με την κοπέλα αυτή που την βλέπω 3-4 χρόνια τώρα και την κατατάσσω hb10 ομορφότατη ,έξυπνη μορφωμένη,γλυκιά ,“κορίτσι για σπίτι” στάνταρακι , πώς πρέπει να εφαρμόσω τώρα ποια το game μου για να την κερδίσω ?
ζητώ συγγνώμη αμα είμαι σε λάθος τόπικ αλλα θα ήθελα να δώ ένα τέτοιο θέμα :
δηλαδή εφόσον γνώρισες κάποτε ενα κορίτσι - πχ συμμαθήτρια , γειτόνισα , την έβλεπες στη δουλειά σου , συμφοιτήτρια , πως λοιπόν οταν εμείς μάθαμε (που λέει ο λόγος έμαθα ακόμα το ψάχνω) το pua game μετα απο τρια τέσσερα χρόνια , ξαφνικά απο κεί που της έλεγα ένα απλό γειά σου καλό μήνα , και τρέμανε τα χέρια μου και απέφευγα να της μιλήσω λόγω ντροπής, να της αρχίσω ξαφνικά με openers και Α1,Α2,Α3 και να φτάσω στο S και σε Kino-escalation ?? θα πεί τι έγινε αυτός στα καλά καθούμενα ?
Εσείς τι θα προτείνατε σωστό τρόπο να την προσεγγίσω τώρα πια ?
ένα άρθρο που βρήκα σε ξένο site σχετικά με το θέμα http://www.pick-up-artist-forum.com/view-next-topic-vt94206.html?view=next αλλά θα το διαβάσω αύριο καλύτερα με καθαρό μυαλό γιατι τώρα το ποτό μου φέρνει το κεφάλι σβούρες και είναι δύσκολα τα αγγλικά ! 😛