Γεια σας και από μένα και καλώς σας βρήκα! Το όνομα μου είναι Κώστας, είμαι 23 ετών και ζω σε μία πόλη με περίπου 3000 κατοίκους σε μια σχετικά κλειστή κοινωνία που δεν είναι και η πλέον άνετη περίπτωση για game… Τώρα αν περιέγραφα τον εαυτό μου θα έλεγα πως γενικά είμαι κλειστός χαρακτήρας, με αρκετά χαμηλή αυτοπεποίθηση ιδικά όσο αναφορά τις γυναίκες και σε αυτό έχουν παίξει αρκετά τον ρόλο τους τα τραγικά άκυρα που έχω φάει κατά καιρούς… Σε αντίθεση όμως με το ερωτικό κομμάτι τα πάω καλά με τους ανθρώπους και αυτό φαίνεται από την δουλειά μου, γιατί εξαιτίας αυτής συναναστρέφομαι αρκετά με κόσμο και φαίνεται να με συμπαθούν και να με εμπιστεύονται. Γενικά δεν έχω φίλους και δεν κάνω και εύκολα, με εξαίρεση τον κολλητό μου που μένει στην ίδια περιοχή, καλούς φίλους έχω μόνο στην περιοχή που ήμουν φοιτητής, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γνωρίσω ανθρώπους και να κάνω επαφές με κοπέλες και γενικά να μην πολυβγαίνω. Με το pickup τώρα άρχισα να ασχολούμαι εδώ και περίπου έναν μήνα, με έφερε σε επαφή με το αντικείμενο ο κολλητός μου που προανέφερα και αυτός με την σειρά του έμαθε για το pickup από το διαδίκτυο. Αξίζει να αναφέρω πως και αυτός βρίσκετε στο ίδιο επίπεδο με μένα και σαν χαρακτήρας αλλά και στο θέμα του pickup, έτσι δεν θα είναι και πολύ βοήθεια για μένα, όπως και εγώ για αυτόν. Μαθαίνουμε και δοκιμάζουμε μαζί σε αυτό. Σκοπός μου είναι μέσα από το pickup να καταφέρω να αλλάξω τον εαυτό μου σε αρκετά μεγάλο βαθμό, έτσι ώστε να ξεπεράσω τα όποια κόμπλεξ με βασανίζουν και επιτέλους να αποκτήσω την πολυπόθητη αυτοπεποίθηση που μου χρειάζεται… Η αλήθεια είναι πως παρόλο που ασχολούμαι για ένα πολύ μικρό διάστημα έχω ήδη αρχίσει να καταλαβαίνω τα λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν και μπορώ να τα διορθώσω. Βέβαια άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη, αλλά θα έρθει και η πράξει με τον καιρό τώρα που κάναμε την αρχή! Αυτά για μένα, αλλά επειδή επίσης στο χαρακτήρα μου θα προσθέσω πως είμαι και ανυπόμονος, πάω να κάνω το πρώτο μου postάκι – ερώτημα!! Περιμένω τις απαντήσεις και συμβουλές σας!! :woohoo: