Ξέρω πως η περίπτωση που θα σας περιγράψω είναι χαμένη υπόθεση :dry: και ξέρω τους κανόνες περί One-iti, :whistle: αλλά με ενδιαφέρει πάρα-πάρα πολύ και είμαι διατεθειμένος να κάνω πολλά για να τα καταφέρω. Πέρα από αυτό βέβαια, θέλω τις απόψεις σας πάνω στο θέμα ως πιο έμπειρα άτομα στο PickUp για να γίνω και εγώ καλύτερος. 🙂 Πάμε λοιπόν:
Πριν από αρκετούς μήνες, μέσω κάποιων γνωστών μου γνώρισα δύο κοπέλες, το target μου ΗΒ9 στην ηλικία τον 17 ελεύθερη και δυστυχώς LSE, και την κολλητή της ΗΒ8 έναν χρόνο μεγαλύτερη με αγόρι και ακριβός το αντίθετο του LSE! Το target μου το είχα βάλει στο μάτι αρκετό καιρό πριν και το κονέ μου ήρθε σαν θείο δώρο! Αρχικά έμαθα πως ο σκοπός της παρέας που είχαν οι 2 γνωστοί με τις κοπέλες ήταν ότι ένας από αυτούς ήθελε να χωθεί στο target μου! Έτσι έγινα και εγώ μέλος της παρέας για να καταφέρω να την πλησιάσω και να την μάθω καλύτερα. Από τις εξόδους μας, αν βέβαια είμαι σε θέση να κρίνω σωστά, είδα αρκετά IOI. Όμως λόγο του χαρακτήρα μου (κλασικότατος AFC) δεν κατάφερα να κάνω το Άνοιγμα για αρκετές εβδομάδες… Τελικά ο γνωστός μου έφαγε άκυρο μετά από αρκετές προσπάθειες και έτσι πήρα την απόφαση να κάνω εγώ την κίνηση μου! Την πείρα λοιπόν τηλέφωνο να βρεθούμε οι δυο μας κάπου για να της πω πως νιώθω για εκείνη! Το θέμα όμως είναι πως όταν της είπα πως θέλω να βγούμε οι 2 μας, αυτή με γείωσε λέγοντας μου διάφορες δικαιολογίες, κάτι το οποίο συνέχισε για 3 μέρες συνεχόμενα που την έπαιρνα τηλέφωνο για τον ίδιο λόγο… Με τον καιρό ανέπτυξα πολύ φιλικές σχέσεις με την κολλητή της, η οποία προσφέρθηκε να με βοηθήσει κανονίζοντας αυτή κάτι για να μείνουμε οι 2 μας και έτσι έγινε. Βγήκαμε οι 2 μας, τις είπα πως ένοιωθα για εκείνη και αυτή δεν έβγαλε λέξη! Αφού λοιπόν φύγαμε χωρίς να πάρω κάποια απάντηση, μετά από κάποιες ώρες μίλησα με την κολλητή της και τις περιέγραψα την φάση. Χωρίς να μάθω κάτι άλλο, το target μου έστειλε μήνυμα λέγοντας πως με βλέπει μόνο φιλικά και δεν θα έκανε ΠΟΤΕ κάτι μαζί μου. Τότε εγώ μη ξέροντας τι να κάνω για να μην την χάσω, της είπα πως προκειμένου να χαθεί η παρέα που κάναμε είμαι διατεθειμένος να είμαι φίλος της… Έτσι λοιπόν συνεχίσαμε να βρισκόμαστε, ΠΑΝΤΑ οι 3 μας, πάντα σε φιλικό μεν κλήμα αλλά με πάρα πολλά IOI, αγγίγματα, ερωτικά αστεία, αγκαλιές και άλλα… Μέχρι που με ξεμονάχιασε κιόλας κάποια στιγμή!! Μετά από όλα αυτά τα σημάδια, όπως είναι φυσικό προχώρησα σε ακόμα ένα Άνοιγμα με το ίδιο όμως αποτέλεσμα, με γείωσε και μου θύμισε πως θέλει να μείνουμε μόνο φίλοι και πως αυτό νόμιζε πως το είχαμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας… Φυσικά από την κολλητή της δεν μπόρεσα ποτέ να αποσπάσω κουβέντα όσο φίλοι και αν έχουμε γίνει με τον καιρό και από την ίδια μετά και το δεύτερο άκυρο η συμπεριφορά της είναι αρκετά αλλοπρόσαλλη, την μία μέρα μες την τρελή χαρά όπως και πριν και την επόμενη full LSE όπως ήταν τις πρώτες μέρες που την γνώρισα… Παιδιά ξέρω πως ο Oneitis αντιμετωπίζετε με ολοκληρωτική διαγραφή αλλά πιστέψτε με, δεν θέλω να την χάσω αυτή την κοπέλα, είναι πολύ όμορφη, με τέλειο χαρακτήρα για μένα και έχει δείξει αρκετά σημάδια. Ξέρω πως έχω κάνει άπειρα λάθει, και πως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, αλλά θέλω τα φώτα σας! Οι γνώμες σας θα με κάνουν καλύτερο στο game! 😛